Reklama

Formula 1 štartuje už tento týždeň, prenosy prinesú slovenským divákom opäť Sport1 a Sport2

Nová sezóna F1 štartuje už tento víkend. Slovenským a českým divákom prinesú všetky prenosy z tréningov, kvalifikácie ako aj zo samotných pretekov opäť športové kanály Sport1 a Sport2. Tie vlastnia totiž exkluzívne vysielacie práva a to až do roku 2017.

Kvalifikácie pobežia už tradične na Sport1, samotné preteky na Sport2. Vysielanie ponúkne aj hodiny záznamov z jednotlivých podujatí. A to najmä v prípade pretekov mimo európskych okruhov, ktoré sa konajú v skorých ranných hodinách. Nechýbať bude štýlové štúdio, ktoré poznajú fanúšikovia z minuloročných prenosov.
Pokračovanie nižšie:


Hlavným komentátorom Veľkých cien pre slovenských divákov bude Števo Eisele. K zmene prišlo na pozícii spolu komentátora. Štefana Rosinu mladšieho, ktorý sa vrátil na súťažné okruhy (bude štartovať v sérii Blancpain GT Sprint series), nahradí vo väčšine prenosov Josef Král – automobilový pretekár a v minulosti testovací jazdec tímu F1 Hispania Racing Team.

Nová sezóna Formuly 1 štartuje tradične Veľkou cenou Austrálie v Melbourne na okruhu v Albert Parku. Prvýkrát bude možné počuť burácajúce motory v televíznom prenose počas piatkových tréningov (18. marca). Úvodná Veľká cena Austrálie sa uskutoční v nedeľu (20. marca).„Neviem sa dočkať zhasnutia červených svetiel v Melbourne. Aj keď táto sezóna je braná skôr ako prechodná, ale práve to môže byť jej najväčšou výhodou. Pepu Krála slovenskí diváci už poznajú, prvý raz sme spolu komentovali F1 už pred troma rokmi,“ hovorí Š. Eisele.

Stud_F1
Minuloročné štúdio F1 – Sport TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Nová DIGI TV sk Pridala Do Ponuky štyri Televízne Kanály Sport 2 Sport 1 HD Sport 2 HD a AMC

Komentáre už nie sú povolené.