Reklama

Digitálna televízia SWAN Multimedia rozšíri svoju ponuku o TLC

Slovenský telekomunikačný operátor SWAN rozšíril počet televíznych kanálov v programovej ponuke digitálnej televízie SWAN Multimedia od 1. marca 2016 o TLC, stanicu zameranú prevažne na ženy.

Kanál si môžu naladiť zákazníci využívajúci vyššie programové balíky služieb Digitálna televízia „L“ s viac ako 80 TV kanálmi za necelých 15 EUR mesačne alebo Digitálna televízia XL, ktorá ponúka viac ako 111 TV kanálov, vrátane 42 v HD kvalite, za iba 29,99 EUR mesačne.
Pokračovanie nižšie:


Vonku je nevľúdne a leto v nedohľadne. Dni sú stále krátke a tak sme sa vo SWANe rozhodli večery našim zákazníkom spestriť ponukou ďalších nových televíznych staníc. Od 1. marca zaraďujeme do našej ponuky aj americký rodinný dokumentárny kanál TLC. Medzi najznámejšie seriály z produkcie TLC patria Cukrárenský Boss, či Cigánske svadby,“ hovorí produktový manažér pre televíziu SWAN, Milan Svrček.

Operátor tiež upozorňuje zákazníkov na zmenu u prémiového programu HBO Comedy, ktorý sa zmení už 21. marca 2016 na HBO3.

Na kanáli HBO 3 budú postupne od začiatku odvysielané všetky série populárneho seriálu Hra o tróny (Game of Thrones), ktorý už získal 3 Zlaté Glóbusy za najlepší televízny seriál. Kanál bude v programovej ponuke SWAN Multimedia dostupný v rámci balíka programov HBO, ktorý po novom ponúkne TV kanály HBO, HBO 2 a HBO 3 a to aj v HD kvalite za 8,99 EUR mesačne alebo v rámci balíka služieb Digitálna televízia „XL“.

Mohlo by vás ešte zaujímať