Reklama

SWAN MULTIMEDIA pridáva do ponuky tri slovenské regionálne stanice a jeden filmový HD program

Slovenský telekomunikačný operátor SWAN rozšíril ponuku svojej digitálnej televízie SWAN MULTIMEDIA o tri nové slovenské regionálne stanice a jeden HD program. Zákazníci si tak môžu po novom vybrať z ponuky 111 TV kanálov, vrátane 42 v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:


Novinkami v ponuke sú regionálne stanice TV Severka, TV Vega a TV Naša, ktoré vysielajú spravodajstvo a relácie z regiónov západného, severného a východného Slovenska. Spolu tak SWAN MULTIMEDIA ponúka už 15 regionálnych kanálov v základnom balíku Digitálna televízia S. Do ponuky pribudol navyše aj filmový kanál AMC v HD kvalite. Ten je súčasťou služby Televízia L a XL, ktorú ponúka operátor už od necelých 15,- eur mesačne.

Najnovšie pribudol do nášho programového rastra filmový kanál AMC HD, ktorý ponúka divákom zážitok zo sledovania filmových trhákov vo vysokom rozlíšení v originálnom znení alebo kvalitnom českom a maďarskom dabingu. Dopĺňa tak ponuku prémiových filmových HD kanálov HBO 2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, ktoré v programovej ponuke digitálnej TV pribudli koncom minulého roka,“ hovorí produktový manažér pre televíziu SWAN, a. s., Milan Svrček.

SWAN MULTIMEDIA ponúka zákazníkom štyri základné programové balíky:

BalíkCenaPočet kanálovZ toho HD
S7,993517
M11,995022
L14,998026
XL29,9911142

Operátor ponúka aj špeciálne HD balíky programov. V balíku HD Plus ponúka najobľúbenejšie športové a dokumentárne kanály vo vysokom rozlíšení, balík FilmBox ponúka 7 HD TV kanálov a v balíkoch HBO a Domáce kino sú všetky filmové kanály dostupné aj vo verzii HD. Spolu 17 kanálov v HD kvalite poskytuje SWAN MULTIMEDIA už v základnej Televízii S za menej ako 8,- EUR mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ako tam môže byť TV Naša , keď má iba lokálnu licenciu ?????
    RVR to nevadí ???

  2. brumty: Asi ich nikto nenatrel. A ved aj preco, okrem konkurencie to nema komu prekazat. A RVR to asi tiez ma vysoko na haku, pripadne flaka monitoring.

  3. Lokál – územie jedného mesta , ohraničené , jeden vysielač , nížšie poplatky
    Región – územie kraja , viac vysielačov , vyššie platby aj za licenciu a pod.

Komentáre už nie sú povolené.