Reklama

Skylink vypne dočasne na českých kartách vybrané slovenské programy, dôvodom sú autorské práva

Dnes 17. februára 2016 od 20:25 do 22:50 a vo štvrtok 18. februára 2016 od 20:55 do 23:00 nebudú pre zákazníkov Skylinku, ktorí používajú dekódovacie karty pre región Česká republika, dostupné prenosy futbalových stretnutí Ligy Majstrov a Európskej ligy, ktoré vysielajú slovenské programy Jednotka, Jednotka HD, Dvojka a Dvojka HD.
Pokračovanie nižšie:


Ďalej nebude pre región Českej republiky dostupný zápas Španielskej futbalovej ligy, ktorý vysielajú stanice Dajto a Dajto HD v sobotu 20. 2. 2016 od 15:55 do 18:00.

Vypnutie požadujú spoločnosti, ktoré vlastnia práva pre vysielanie vybraných zápasov Ligy Majstrov, Európskej ligy a La ligy na území Českej republiky, pretože prevádzkovatelia programov Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Dvojka HD, Dajto a Dajto HD majú vysielacie práva len pre územie Slovenskej republiky.

Zákazníci Skylinku, ktorí používajú dekódovacie karty na území Slovenskej republiky a majú nastavený región Česká republika, môžu tento problém jednoducho vyriešiť zmenou regiónu v Zákazníckej zóne na webe Skylinku.

Mohlo by vás ešte zaujímať