Reklama

O2 chce poskytovať televízne služby aj na Slovensku

Slovenský mobilný operátor O2, za ktorým stojí spoločnosť O2 Slovakia, má záujem poskytovať televízne služby. Svoju žiadosť pre udelenie registrácie retransmisie už poslal Rade pre vysielanie a retransmisiu (RVR), ktorá sa ňou zaoberala na svojom predposlednom zasadaní. Vychádzame zo zápisnice RVR zo dňa 9. februára 2016.
Pokračovanie nižšie:


Na základe žiadosti má záujem O2 poskytovať televízne služby prostredníctvom GSM, UMTS, LTE, IPTV a internetu na území Slovenskej republiky. Ponúkať chce základný balíček programov, zatiaľ však len pre tisíc zákazníkov. Ďalšie podrobnosti aktuálne nie sú známe.

Ponuka programových služieb od O2:
Základný súbor: Jednotka, Dvojka, TV MARKÍZA, TV DOMA, DAJTO, JOJ, JOJ PLUS, JOJ CINEMA, WAU, RiK, TA3, SPORT 1, SPORT 2, Eurosport 1, Eurosport 2, Nova Sport, MINIMAX, JIM JAM, Discovery Channel, Filmbox, Film Europe a AMC Channel.

O2 sa tak pridá ku svojim konkurenčným mobilným operátorom, ktorí ponúkajú okrem mobilných aj TV služby. V Česku prevádzkuje dokonca O2 TV aj vlastný športový kanál pod názvom O2 Sport.

Mohlo by vás ešte zaujímať