Reklama

IN TV vysiela stále promo, štart odkladá o mesiac

Nová slovenská televízia IN TV zatiaľ svoje vysielanie nespustila, podľa pôvodných plánov mala odštartovať koncom januára 2016. Televízia svoj štart však odložila.

Podľa informácií, ktoré zverejnila na sociálnej sieti, sa štart vysielania odkladá o jeden mesiac z dôvodu stavebných prác. „Chceli by sme Vás informovať o posune ostrého štartu o jeden mesiac, keďže stavebné práce sa predĺžili. My však pre Vás naďalej pracujeme a snažíme sa pripraviť kvalitné vysielanie s obsahom, kde si každý nájde svoje,“ uviedla televízia.
Pokračovanie nižšie:


IN TV, ktorá aktuálne vysiela prostredníctvom miestnych DVB-T vysielačov od operátora AVIS po celom Slovenku, tak má v pláne odštartovať koncom februára 2016. Diváci tak aktuálne aj naďalej môžu sledovať iba skúšobné vysielanie.

Za televíziou IN TV stojí občianske združenie InfoVojna. Vo vysielaní sa chce zamerať nielen na spravodajské či publicistické relácie, ale aj na dokumenty a vzdelávacie programy.

IN TV-11122015-1938
Skúšobné vysielanie IN TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. meškanie som očakával,to je bežné 😀
    otázne je,koľko im to vydrží,lebo ak chcú byť financovaní divákmi tak mám obavu že to tak po roku skončí

  2. Aj rok je dlhá doba.

    Nie je ťažko televíziu rozbehnúť , je ťažko ju udržať . Viem o čom hovorím.

  3. Blanka L.. nie.. oni toto oznamili okolo 20teho… datum spustenia je druha polovica februara

  4. Len aby neboli vypnutí v DVB-T ako SS3, Spartak HD atď…

  5. Hehe, ze stavebne prace. Stavim sa, ze ani vysielat nezacnu. Musel by zohnat kazdy mesiac 50tisic eur.

  6. Nemôžem si pomôcť, ale zdá sa mi, že presne tie foto z výstavby štúdia som už videl. Konkrétne u TV Z, mýlim sa?

  7. Redakcia: Znova cenzura? To sa tu popri nabozenskych TV nesmu kritizovat ani tie konspiratorske? Vo svojom prispevku som nepouzil vulgarizmy, ani rasisticke, sexisticke ci podobne narazky, ani som neutocil na konkretne osoby, takze by ma zaujimalo, ake pravidla som nim tentoraz porusil. Ako som sa uz raz vyjadril, je mi jasne, ze prispievat do diskusie je privilegium a nie pravo a ze nemate povinnost zverejnovat cokolvek od kohokolvek, ale mohli by ste mi len tak, z dlhej chvile, dvoma-troma vetami naznacit, co Vam prekaza? Napriklad mailom, ked uz pri kazdom prispevku treba uvadzat mailovu adresu, na ktoru aj tak ani len nechodia notifikacie o reakciach na prispevky. Aby som vedel, na co si dat nabuduce pozor. Alebo, pripadne, aby som vypadol obtazovat na nejaky iny web. S tym nemam problem. A ospravedlnujem sa za tento osobny a off-topic komentar.

  8. Na web stránke INTV je info o začiatku vysielania dňa 23.2.2016 o 20:30 hod.

Komentáre už nie sú povolené.