Reklama

Do DIGI TV a Magio Sat pribudne Dvojka v HD kvalite, už budúci týždeň

Do ponuky slovenských satelitných platforiem DIGI TV a Magio Sat, ktoré šíria svoje programy prostredníctvom satelitnej pozície Thor (0,8°W), pribudne v priebehu budúceho týždňa nový program vo vysokom rozlíšení (HD).
Pokračovanie nižšie:


Podľa našich informácií, ktoré máme k dispozícii od jedného nášho čitateľa a potvrdila nám to aj samotná platforma DIGI TV, to bude Dvojka HD, od slovenského verejnoprávneho vysielateľa RTVS. Stanica nahradí doterajší program v štandardnom rozlíšení. Zákazníci oboch platforiem tak budú môcť sledovať ďalší slovenský program v HD kvalite.

Dvojka HD bude súčasťou základných balíčkov DIGI TV (Štandard) a Magio Sat (M). Prístup k nej tak budú mať všetci predplatitelia.

Ponuka HD programov DIGI TV
Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, JOJ HD, ČT 1 HD, ČT 2 HD, Prima HD, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD a HBO HD (Región ČR aj: Nova HD a ČT Sport HD).

Ponuka HD programov Magio Sat
Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, JOJ HD, ČT 1 HD, ČT 2 HD, Prima HD, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Mooz Dance HD, NGC HD a HBO HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. @Edds: aspoň nepíš kraviny a nezavádzaj čitateľov a redakciu…. MagioSat NEMÁ ŽIADNE XL… Začína balíkom S, pokračuje balíkom M a končí balíkom L (stačí sa pozrieť do cenníka – pri balíku XL je jasne uvedené, že je len pre TV na pevnej sieti).

    XL len sľubujú odvtedy, čo prešli na Thor….

  2. A keďže z ponuky varaďujú SD verziu Dvojky, tak HD verzia bude vo všetkých balíčkoch (S, M, L), nakoľko je nezmysel, aby verejnoprávnu stanicu nezaradili úplne pre všetkých….

  3. Magio Sat ponuka Iba M a L.

    telekom.sk/televizia/kanaly-magio-sat

  4. ved kluud buko1, nerozculuj sa, dobre viem ze Magio Sat nema XL… prave PRETO som dal do zatvorky len pre ILUSTRACIU aku ma Telekom nomenklaturu balickovania (M-L-XL), aby vynikol fakt ze „M“ je zakladny balik, nie ako redakcia pisala L… este je tam S ale klasicky zaklad, ktory telekom ma vsade po webe je M.

  5. @fajnsmeker
    Jasne som napísal že sa treba POZREIŤ DO CENNÍKA. Nikde som nič nepísal o ich E-SHOPE – nie všetky služby sa totiž cez ich e-shop dajú získať. Tu je kompletný zoznam balíčkov podľa prílohy k PLATNÉMU cenníku: telekom.sk/subory/7c6c6cf3cdab3b7e8bfc2147258755aa –

    viď bod C Služba Magio Televízia cez satelitnú anténu, Magio Sat (Programová ponuka platná pre signál zo satelitu Intelsat a Thor s pozíciou 1W)

    Základný balíček k programu Magio Televízia S, Start
    Základný balíček k programu Magio Televízia M, Klasik
    Základný balíček k programu Magio Televízia L, Komplet

    @Edds: sorry, pozri sa do cenníka – majú 3 programy (S-M-L) a v každom majú základný balíček. To že Telekom ponúka na webe za AKCIOVÚ CENU s viazanosťou len program M a L neznamená, že iný program v ktorom bude Dvojka HD zaradená neexistuje – aj keď iba masochista si kúpi dnes balík S, keď za rovnakú cenu má v akcii balík M, neznamená to, že tí čo majú S-ko z minulosti nebudú mať Dvojku HD. Takže správne malo byť že Dvojka HD bude zaradená vo všetkých programoch (S-M-L) v základnom balíčku….

Komentáre už nie sú povolené.