Reklama

ANTIK Sat spustil nový web

Satelitná platforma ANTIK Sat, ktorú bude prevádzkovať košická spoločnosť ANTIK Telecom, dnes spustila svoj nový web na ktorom zverejnila ceny ako aj programové balíčky, ktoré bude svojim zákazníkom predávať na celom území Slovenska. Potvrdili sa tak naše informácie, že nová satelitná platforma ANTIK Sat bude ponúkať zákazníkom balíček Pre začiatok už od 0,89 € mesačne, o ktorých sme Vás na našom portáli SatelitnáTV.sk informovali ešte začiatkom decembra 2015. V cene základného balíčka má byť pritom zahrnutý aj prístup k mobilnej televízii ANTIK TV GO.
Pokračovanie nižšie:


V ponuke bude ešte aj rozšírený balíček a to v cene už od 10,9 € mesačne. Podobne ako u nižšom balíčku, aj tu je zahrnutý už prístup k mobilnej televízii ANTIK TV GO. V ponuke je však viac televíznych programov. Užívateľ tak môže sledovať televíziu nielen doma ale kdekoľvek sa nachádza a to až na štyroch mobilných zariadeniach súčasne. U mobilnej televízie bude samozrejme potrebný prístup k internetu.

Cenník ANTIK Sat zverejnený na webe antiksat.sk

Balíček Pre začiatok
Predplatné na 3 mesiace – 2,97 €
Predplatné na 6 mesiacov – 5,70 €
Predplatné na 12 mesiacov 10,68 €

Balíček Všetko čo potrebuješ
Predplatné na 3 mesiace – 35,7 €
Predplatné na 6 mesiacov – 69 €
Predplatné na 12 mesiacov 130,8 €

Balíček Filmový zážitok
Predplatné na 3 mesiace – 29,7 €
Predplatné na 6 mesiacov – 58,2 €
Predplatné na 12 mesiacov 114 €

Detailnejšie informácie o cenách zariadení, oficiálnom štarte, zatiaľ platforma na svojom webe nezverejnila. Podrobnosti zisťujeme. Spomeňme však, že doteraz mohli službu využívať bezplatne iba zákazníci operátora, ktorí využívali internet práve od ANTIK Telecomu (viac informácií).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nevyznám sa v tom webe. Hlavne že tam majú formulár na objednávku. Kde sú obchodné podmienky a ceny boxov?

  2. No takze windows aplikacia na telefony je len na windows10 a kto ma telefon s win8.1 ten ma smolu.

Komentáre už nie sú povolené.