Reklama

Skylink testuje program TV Oranje

Luxemburská spoločnosť M7 Group už niekoľko dní testuje holandský program TV Oranje, v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4), na družici Astra 3B (23,5°E) z frekvencii 12 109 MHz. Jedná sa o satelitný transpondér, ktorý operátor využíva na šírenie programov pre zákazníkov Skylinku na Slovensku a v Českej republike.

K TV Oranje je pripojený aj kódovací systém Irdeto (CAID: 0624), ktorý využívajú dekódovacie karty Skylink. Počas písania tejto správy bola stanica sprístupnená aj na Irdeto kartách Skylink a ICE kartách v režime Irdeto. Zákazníci, ktorí využívajú ICE kartu a nemajú dekóder Irdeto (satelitný prijímač prípadne CAM modul), tak k programu prístup nemajú, keďže kódovací systém s CAID 0D96 k programu pripojený nie.
Pokračovanie nižšie:


TV Oranje je holandský hudobný kanál so zameraním na holandských interpretov. Oficiálne je k dispozícii v satelitných platformách CanalDigitaal a TV Vlaanderen, ktoré prevádzkuje M7 Group ako aj u vybraných káblových operátorov v Holandsku.

Zákazníci satelitného operátora Skylink majú k programu prístup už od balíčka DIGITAL. Jedná sa však len o testy, oficiálne nie je stanica v ponuke.

Technické parametre pre príjem TV Oranje:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 109 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: Áno
Názov: TV Oranje
Provider: M7 Group

Keďže TV Oranje nie je oficiálne v ponuke, nenachádza sa ani v zozname FastScan, ktorý využívajú satelitné prijímače s certifikátom Skylink Ready. Je ho teda nutné v prípade záujmu naladiť manuálne.

TV Oranje-112016-1128

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zdravím – mám ICE kartu a prijímač CryptoBox 652HD Combo a u mňa to ani po manuálnom naladení nejde

  2. Veď to tam máš napísané: Zákazníci, ktorí využívajú ICE kartu a nemajú dekóder Irdeto (satelitný prijímač prípadne CAM modul), tak k programu prístup nemajú, keďže kódovací systém s CAID 0D96 k programu pripojený nie.

  3. Ide to pekne aj na cyptoboxoch, ale musis si prepnut citacku kariet na irdeto. Co ti zobrazuje v menu pri karte, Cryptoworks?

  4. Paráda a už mi to bez problémov ide, stačilo prepnúť čítačku kariet na irdeto. fajnsmeker – dík za poradenie.

  5. Hej zobudte sa,aka parada?To že pridali další odpadovy program,a že za jeho širenie neplatia ani cent.Zadara by pridali aj tv ISLAM.Slizlink už nehľadí na kvalitu ale na kvantitu.Tí chrchlavy z M7 nehladia na diváka ale ako si namastiť vrecká.Ved sa im to vypomstí!A už to začalo,za minulí rok stratili 100000 zakaznikov.Len tak daľej Slizáci.

  6. Peter: Odkial mas info, ze Skylink minuly rok stratil 100k zakaznikov? (Nie ze by som im to neprial, mozno by im konecne doslo, ze si nemozu robit z klientov fackovacich panakov… )

  7. Ale ved je na 4411 na fast scan
    Je tam aj bez ladenia.

  8. Peter, fzj: Vdaka za info. Nuz, pekne to zacina. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.