Reklama

Poľsko: TVP Regionalna bola premenovaná na TVP 3

Poľský verejnoprávny vysielateľ TVP premenoval 2. januára 2016 svoj kanál TVP Regionalna, ktorý je šírený ako v tamojšom DVB-T multiplexe (MUX 3), internete, na satelite či u káblových a IPTV operátorov, na TVP 3. Programová ponuka stanice zostáva aj po premenovaniu bez zmeny. Diváci tak budú môcť sledovať aj naďalej až 16 regionálnych programov verejnoprávneho vysielateľa, ktoré prinášajú dokumenty a informácie o všetkých najdôležitejších udalostiach v Poľsku a jej regiónoch.
Pokračovanie nižšie:


TVP sa opäť po niekoľkých rokoch vracia k značke TVP 3. V roku 2007 bol tento kanál nahradený spravodajským programom TVP Info, ktorý sa stal spoločným kanálom všetkých regionálnych verzií. O päť rokov neskôr (2013) došlo k rozdeleniu stanice na dva samostatné kanály TVP Info a TVP TVP Regionalna.

Regionálne verzie TVP 3:
TVP3 Białystok, TVP3 Bydgoszcz, TVP3 Gdańsk, TVP3 Gorzów Wielkopolski, TVP3 Katowice, TVP3 Kielce, TVP3 Kraków, TVP3 Lublin, TVP3 Łódź, TVP3 Olsztyn, TVP3 Opole, TVP3 Poznań, TVP3 Rzeszów, TVP3 Szczecin, TVP3 Warszawa a TVP3 Wrocław.

Technické parametre pre príjem TVP3:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E)
Frekvencia: 10 719 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno (Conax, Viaccess, Nagravision, Seca)
Provider: nc+

Satelitným divákom je dostupný kanál TVP 3 Warszawa.

Mohlo by vás ešte zaujímať