Reklama

Nova International odštartuje 1. februára, zverejnila už aj program na prvé dni

Televízna Skupina Nova dnes oznámila, že v pondelok 1. februára 2016 odštartuje na Slovensku televízny kanál Nova International, ktorý má nahradiť u všetkých slovenských operátorov české programy Nova, Nova Cinema, Telka, Smíchov a Fanda.

Popri Nova International môžu byť šírené na našom území zo Skupiny Nova už len športové stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Všetci naši operátori tak musia do 1. februára 2016 zvyšné české programy TV Nova vyradiť z ponuky.
Pokračovanie nižšie:


Nova International bude prinášať predovšetkým programy z vlastnej tvorby televízie Nova, vrátane seriálov ako Ordinácia v ružovej záhrade 2, Ulice, Atentát a nového seriálu Na Vodě alebo spravodajských a publicistických relácií. Premiérové programy bude Nova International vysielať súbežne so stanicou Nova.

Okrem operátorov požiadala česká televízna skupina Nova aj slovenských vydavateľov s televíznym programom aby vyradili programové plány staníc Nova, Nova Cinema, Telka, Smíchov a Fanda zo svojich ponúk a nahradili ich novým programom Nova International.

Televízny program na prvý vysielací deň – Pondelok 01.02.2016

05:55 Snídaně s Novou
08:55 Ulice (2958)
09:40 Ulice (2959)
10:25 Atentát (11)
11:30 Riskuj
12:00 Polední Televizní noviny
12:30 Tescoma s chutí
12:40 Ordinace v růžové zahradě 2
13:45 Ulice
14:40 Ulice (1)
15:20 Ulice (2)
15:55 Ordinace v růžové zahradě (1)
16:57 Odpolední Počasí
17:00 Odpolední Televizní noviny
17:35 Tescoma s chutí
17:40 Ulice (2960)
18:35 Ulice (2961)
19:30 Televizní noviny, Sportovní noviny, Počasí
20:20 Atentát (12)
21:35 Ordinace v růžové zahradě 2 (626)
22:40 Prásk
23:10 Ulice
00:00 Ulice (1)
00:35 Ulice (2)
01:10 Ordinace v růžové zahradě (1)
02:00 Televizní noviny, Sportovní noviny, Počasí
02:55 Snídaně s Novou
03:50 Riskuj
04:20 Riskuj
04:45 Kolotoč
05:15 Áčko

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. nech si idu s tým bordelom a vlastnou tvorbou do materinej p ….
    Zase o jeden odpadový kanal na slovensku naviac

  2. Skylink to v najhoršom prípade blokne na kartách s SK regiónom.

  3. 14.1.2016 – tretie tisícročie, 21. storočie – niekde vo svete funguje už ultra HD a oni nám idú tlačiť ordináciu v ružovej záhrade, kde herci medzi sebou komunikujú ako retardi ako žiadní normálni ľudia a ešte je to z roku pána 😀 Fakt si myslia že na toto sme my Slováci čakali celý život? 😀 Keď sa im nepáči nech si stiahnu programy zo satelitov a už sa nebudú porušovať práva jaký problém 😀 Nech riešia problémy na svojej strane a ne hľadať spôsoby ako oje..pardon oklamať ľudí 😀 tak 😀

  4. D*** vserko co je trochu normalne a s tym bordelom chodte do RIT!!!

  5. Toto však už nikto normálny nebude na Slovensku novA imbecionaL ne pozerať, pretože takýchto odpadov máme tu na Slovenských už priveľa. Prelaďujem radšej na rozšírený Barandov a rozšírenú Primu. To sú ešte ako tak u mňa správne plusové TV.

  6. Do riti už zase dalsi odpad to NOVE už nedoplo ze na sk trhu už máme dva žumpy – Narkóza a Hnojka dúfam že sa Skylink spamätá a neprída ten hnoj do svojej ponuky

  7. ROFL. Nahradit 5 polosmejdovych kanalov jednym totalne smejdovym, tak tomu sa povie trefa do cierneho! O co im v tej Nove ide? Lebo o sledovanost zjavne ani trochu. Naco sa teda vobec namahali s takym nezmyslom?

  8. ta co dodac.okrem sprav a pocasia sa neda nic ma makrize nic kukac.a teraz toto.už paru roky idu z ručnu brzdu ale teraz zasli do poradnej jamy.

  9. Divaci Dvbt by tento kanal iste privitali.Hodilo by sa mat ho v Plustelke k CT1 a CT2 bolo by to rozumne ale zatial sa k tejto teme nik oficialne nevyjadril.V Dvbt by aj takato Nova International urcite uspela.A nasmu Dvbt ktore dlhodobo stagnuje by to urcite pomohlo.

  10. Štvrtý mux je plný. Nemali by to kam pridať. Možno ak sa prejde na T2 alebo niečo vyhodia.

  11. nech sa neopovážia zaradiť tento odpadový kanál do plustelky,to by ma fakt
    nas..li

  12. Nechajte si ten nový program, nám tu tie koko…. netreba. Nám úplne postačí sledovať tie naše skur…. seriály, čo nemajú ani hlavu ani pätu.

  13. Moj nazor je ze Nova International si najde svojich divakov.V tejto diskuzii hovori svoj nazor kazdy z nas sam za seba.Kvalita vysielania sa ukaze po spusteni vysielania a potom moze zacat kritika.A potom to bude fer.

  14. SKYLINK , DIGI TV a FEESAT neviradia z ponuky spolocnosti NOVA TV ziadne stanice lebo prevadzukuju sucasne aj v CR.

  15. Digi sat: Isteze ich nevYradia (pise sa to s y – grammar nazi strikes again :-)), ale mozu zablokovat ceske stanice na Slovensku a naopak, slovenske v CR. Co sa sice da ciastocne obist, ale neprijemnost to je.

    L14: Ano, kedze je u nas dost tulpasov, ktori stravia kazdy exkrement, svojich divakov si najde aj takyto kanal, ci skor stoka. A ano, v diskuSii (pise sa to s pismenom „s“ – grammar nazi …) ludia hovoria/pisu (vacsinou) svoje nazory (vacsinou) sami za seba. Vdaka za zbytocne konstatovanie zjavneho faktu, cpt. Obvious. A do tretice nie, nemas pravdu. Kvalita vysielania sa da posudit este pred jeho spustenim podla vopred zverejneneho programu, a teda kritika je namieste uz aj teraz a je celkom ferova. Howgh.

  16. dr.B.Nutty.OK.Mas pravdu.Myslim si vsak ze nenarocnych divakov ktorych je viac nez dost sa neslusi zaradit medzi tulpasov. Mozno aj mas pravdu tie prve zverejnene programy nie su velmi lakave… Ja budem hodnotit po mesiaci az dvoch…

  17. L14, 14. zaplatený „užívateľ“ za kladné recenzie na TV Nova. A pán dr. B. Nutty, keď chcete kritizovať niekoho gramatiku, skúste to napísať spisovne. 😀

  18. K16: Ako vies, ze L14 je zaplateny? Usudzujes tak len podla toho, ze ma iny nazor, alebo mas skutocny dovod tvrdit to? Ak nemas, tak je to len paranoidne osocovanie. A tiez by som rad vedel, kde som co napisal nespisovne (okrem chybajucej diakritiky, tu nepouzivam zamerne, z viacerych dovodov). Nech sa nabuduce polepsim a nevyzeram ako nekulturny tulpas. A inak, mozes mi tykat, ja si nepotrpim (aby som tak trochu parafrazoval M. Lasicu. 🙂
    Ale nazad k teme clanku: myslim, ze by tu malokto nadaval na kanal Nova International, keby tento doplnal a nie nahradzal na nasom uzemi 5 inych a lepsich. Takto to slovenski divaci opravnene povazuju za podraz zo strany skupiny Nova a opravnene sa rozhorcuju.

  19. Keď zrušíte tieto „Novácke“ programy, tak ich aspoň nahraďte nejakými filmovými kanálmi. / HBO, Cinemax…/. Veď si to platíme. Nie je to zadara!!!

  20. K16.dr.B.Nutty to v tomto clanku vystihol a napisal tak ako to naozaj je.U mna je to ok.

  21. Pratele na Slovensku je mi Vas lito, ale bohuzel to je asi reciprocni, podle autorskeho zakona. Nam tu take v Cesku vypinaji Markizu a nahrazuji Markizou international a schema programu bude velmi podobne, pouze puvodni tvorba Markizy….

  22. Nova International ziskala licenciu na 12 rokov na sirenie prostrednictvom zvlastnych prenosovych systemov-internet cize mimo Dvbt co je na skodu veci kedze prave v Dvbt by Nova International mala pravdepodobne uspech.

  23. vrátime sa k čítaniu kníh a tí mladší k robeniu detí , aspoň stúpne pôrodnosť

Komentáre už nie sú povolené.