Reklama

IN TV rozširuje pokrytie, cez anténu ju naladíme už aj v mestách Žilina a Čadca

Novo vznikajúca televízia IN TV rozšírila svoje pokrytie už aj na severe Slovenska. Naladiť si ju tak môžu už aj diváci, ktorí prijímajú jeden z lokálnych vysielačov operátora AVIS v mestách Žilina a Čadca.

Diváci v Žiline si môžu naladiť lokálny DVB-T multiplex na 56. kanáli, okrem novo pridanej IN TV sú v ňom šírené ešte aj ďalšie programy ako TV Severka, Šlágr TV, TV Noe a TV Fenix. Všetky vysielajú nekódovane a v kompresnom formáte MPEG-2. Vysielač vysiela so stanovišťa Veľké Hradisko s výkonom 2 kW.
Pokračovanie nižšie:


Lokálny DVB-T vysielač v Čadci vysiela na 25. kanáli, umiestnený je na televíznom prevádzači Čadca II. Šíri rovnaké programy ako multiplex v Žiline (TV Severka, Šlágr TV, TV Noe, TV Fenix a IN TV).

Za televíziou IN TV stojí občianske združenie InfoVojna. Vo vysielaní sa chce zamerať nielen na spravodajské či publicistické relácie, ale aj na dokumenty a vzdelávacie programy. Novú televíziu si budú môcť naladiť diváci prostredníctvom vybraných miestnych DVB-T vysielačov ako aj u káblových a IPTV operátorov. Aktuálne je vysielanie dostupné len v testovacom režime.

V blízkej dobe si budú môcť IN TV naladiť cez anténu aj diváci v Piešťanoch ako aj v Ružomberku. O ďalších podrobnostiach Vás budeme samozrejme informovať.

IN TV-11122015-1938

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V tých Piešťanoch by mala ísť aj TV Vega, menili sa tam aj parametre na 64QAM.

  2. Testovacie vysielanie trvá tuším už dlhšie-projekt je zaujímavý.Vieme predpokladaný ostrý štart IN TV?
    intv.sk

  3. Chcem sa opytat kedy bude spusteny vysielac v Ruzomberku akym vykonom a z akej koty sa bude vysielat. Trochu sa obavam ci nam pouzitie 41. kanalu nezrusi prijem z Martina. Myslim ze sa budu oba muxy navzajom byt a nepojde ani jeden tak ako to bolo pri 54. kanali. Prijem v Stankovanoch na rozhrani liptova oravy a turca.

  4. Ružomberok ak sa podarí tak sa spustí zajtra, vysielať bude z Černovej..

  5. Cernova? Neviem kde by sa tam dal umiestnit vysielac. Nie je to skor Hrboltova? Tak uz existuje jeden stoziar priamo komusi v zahrade. A ake programy by sa mali sirit?

  6. Chcel by som sa opýtať kedy bude spustený vysielač Dolný Kubín ?

Komentáre už nie sú povolené.