Reklama

freeSAT: ID Xtra už aj s českou audio stopou

Zákazníci satelitnej platformy freeSAT môžu sledovať dokumentárny kanál ID Xtra už aj v českom jazyku. Prevádzkovateľ platformy, luxemburská spoločnosť UPC DTH, pridal k programu po maďarskej a anglickej, konečne už aj českú audio stopu. Stalo sa tak niekoľko týždňov po pridaní programu do ponuky. Pripomeňme, že ID Xtra nahradil začiatkom roka 2016 program Discovery ID.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci dodávaných set-top-boxov nájdu ID Xtra na programovej pozícii číslo 45. Majitelia vlastných prijímačov ho môžu naladiť, pokiaľ tak ešte neurobili, zo satelitu Thor 5 (0,8°W) na frekvencii 12 188 MHz. Program je šírený v štandardnom rozlíšení (SD) a v kompresnom formáte MPEG-2. Vysielanie je samozrejme kódované systémami Irdeto, Conax, Cryptoworks a Nagravision, ktoré využíva práve UPC DTH.

Kanál ID Xtra je určený predovšetkým pre ženy, prináša programy plné záhad a napätia. Predplatiteľom satelitného operátora freeSAT je dostupný vo vyššom balíku freeSAT plus HD. Zákazníci s nižšími balíčkami k programu prístup nemajú.

Technické parametre pre príjem ID Xtra:
Družica: Thor 5 (0,8°W)
Frekvencia: 12 188 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: UPC Direct
Názov: ID Xtra

Mohlo by vás ešte zaujímať