Reklama

FilmBox Extra HD rozšíril ponuku satelitnej platformy freeSAT

Spoločnosť UPC DTH rozšírila dnes ponuku svojich satelitných platforiem freeSAT a UPC Direct, na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku, o nový prémiový program vo vysokom rozlíšení FilmBox Extra HD. Filmový kanál je súčasťou balíčka FilmBox Pak, ktorý už v súčastnosti obsahuje tri programy v štandardnom a jeden vo vysokom rozlíšení (FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family a FilmBox Extra HD). Akciová cena prémiového balíčka je pri 12 mesačnej viazanosti 2 € mesačne.
Pokračovanie nižšie:


FilmBox Extra HD ponúka divákom pestrý výber filmov a seriálov všetkých žánrov 24 hodín denne, bez reklám. Každý mesiac sa diváci môžu tešiť na 30 filmových premiér a to najlepšie z produkcie nielen hollywoodskeho štúdia Universal. Užívatelia dodávaných satelitných prijímačov od operátora nájdu program na pozícii číslo 72, majitelia vlastných boxov ho môžu naladiť podľa nižšie uvedených parametrov.

Filmový program nebude jediným rozšírením ponuky platformy freeSAT v januári 2016. Najneskôr 11. januára pribudnú do ponuky aj dva slovenské programy, hudobný Senzi v štandardnom rozlíšení a komerčná televízia JOJ v HD kvalite.

Technické parametre pre príjem FilmBox Extra HD:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 034 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 30000
FEC: 3/4
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: UPC Direct
Kódovanie: áno (Irdeto, Cryptoworks, Conax a Nagravision)
Audio stopy: maďarská, česká a originálna (AC3)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Samozrejme takmer kazdy provider pridava nejaky ten kanal len magio sat nato kasli

Komentáre už nie sú povolené.