Reklama

ANTIK plánuje spustiť nový športový kanál ANTIK Šport TV

ANTIK Telecom môže spustiť nový športový kanál s názvom ANTIK Šport TV. Operátor už získal od slovenského regulátora, Rady pre vysielanie a retransmisiu (RVR), potrebnú vysielaciu licenciu. Využije pritom doterajšiu licenciu Mestskej TV Kežmarok z roku 2012. Žiadosť o zmenu názvu programu ako aj zmenu programovej schémy už schválila RVR na svojom poslednom zasadaní.
Pokračovanie nižšie:


Podľa licencie môže nový slovenský športový kanál ANTIK Šport TV vysielať celoplošne v rámci celej Slovenskej republiky. V programe sa zameria na šport (doplnkové vysielanie max. 20%, programy 80%).

Detailnejšie informácie o novej športovej stanici zatiaľ nie sú známe. „ANTIK Telecom analyzuje viaceré možnosti tvorby obsahu v réžii našej spoločnosti. Podrobnosti včas oznámime. Takisto možnosti využívania vytvoreného obsahu sú zatiaľ úplne otvorené,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk Vlastimil Lakatoš, šéf produktového manažmentu v oblasti TV služieb spoločnosti ANTIK Telecom.

ANTIK Šport TV nebude prvým televíznym kanálom košického operátora. Od roku 2012 prevádzkuje relaxačný kanál TV Piánko, ktorý prináša vo vysielaní horiaci krb či iné živé streamy. V roku 2014 bol vysielaný napr. aj živý prenos z hniezda sokolov. Program je dostupný výlučne iba pre zákazníkov digitálnej televízie Tango TV prípadne SmartTVBoxu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Otázne je , čo bude tvoriť obsah. Výroba reportáži je najdrahšia, ak vyčlení určitú sumu , tak môže nakupovať hotové regionálne príspevky , doplní ich z agentúr a svojho diváka si nájde .
    Je dosť šikovných športových reportérov , ktorí si chcú privirobiť a už na tých ihriskách aj teraz pôsobia pre iné média.
    Základom je dobrá suma za výrobu.

Komentáre už nie sú povolené.