Reklama

Telekom bude mať od januára nového generálneho riaditeľa

Od 1. januára 2016 bude na pozícii generálneho riaditeľa Slovak Telekomu pôsobiť Milan Vašina, súčasný generálny riaditeľ T-Mobile Czech Republic. Súčasný generálny riaditeľ Telekomu, Miroslav Majoroš, bude od januára 2016 pôsobiť ako generálny riaditeľ Telekom Romania. Ostáva však predsedom predstavenstva Skupiny Slovak Telekom.

Vašina bude pôsobiť ako generálny riaditeľ Skupiny Slovak Telekom a zároveň aj ako generálny riaditeľ T-Mobile Czech Republic.
Pokračovanie nižšie:


Milan Vašina má mnohoročné skúsenosti so slovenským trhom. Úspešne manažoval biznis v rokoch 2002 až 2010, bol generálnym riaditeľom T-Mobile Slovensko a na tejto pozícii pôsobil až do spojenia so Slovak Telekomom v roku 2010. Je výborným kandidátom na pozíciu generálneho riaditeľa a považujem ho za skvelého biznis lídra s vynikajúcimi znalosťami českého i slovenského trhu,“ uviedol Miroslav Majoroš, predseda predstavenstva Skupiny Slovak Telekom.

Milan Vašina prišiel na Slovensko pôvodne v roku 2002, kedy začal pracovať v EuroTeli na poste riaditeľa marketingu a od marca 2007 bol generálnym riaditeľom T-Mobile Slovensko. Počas rokov 2009 a 2010 sa podieľal na integrácii Slovak Telekomu a T-Mobilu a po spojení firiem pôsobil ako výkonný riaditeľ pre marketing, predaj a služby zákazníkom. Od januára 2011 je generálnym riaditeľom T-Mobile Czech Republic.

Miroslav Majoroš sa rozhodol prijať ponuku Deutsche Telekomu prevziať vedenie spoločnosti Telekom Romania ako jej generálny riaditeľ.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Jééééééj to pekný vianočný darček, zlatý padák a aj zotrvanie defacto na svojom poste, fakt rozumné?
    A kto to celé bude platiť? Aha, veď zákazníci telekomu 🙁

Komentáre už nie sú povolené.