Reklama

Sport TV vyhodnotila prvú odvysielanú sezónu F1 ako úspešnú, už teraz sa pripravuje na ďalší ročník

Prevádzkovateľ športových kanálov Sport1 a Sport2, spoločnosť AMC Networks International, má za sebou prvý ročník vysielania sezóny Formuly 1. Vyhodnotil ju ako úspešnú.

Rok 2015 bol premiérovým pre prenosy Formuly 1 na našich športových staniciach. Od začiatku roka sme veľmi usilovne pracovali, aby s prvým pretekom všetko perfektne fungovalo, tak si viete predstaviť, aké boli prvé 2 mesiace v roku. Od prvého preteku, austrálskej Veľkej ceny v marci, sme si potom celú sezónu užívali a verím, že aj naši diváci, fanúšikovia Formuly 1,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk Evžen Chlanda, country manager AMC Networks pre Českú republiku a Slovensko.
Pokračovanie nižšie:


Už teraz pracujeme s celým tímom na príprave sezóny 2016, do ktorej zanesieme naše poznatky zo sezóny tohtoročnej a tiež návrhy našich divákov, ktorým týmto osobne za ich priazeň ďakujem. Dali sme do vysielania F1 maximum a verím, že sme si to všetci spoločne užili a už teraz sa tešíme na marec, kedy nová sezóna 2016 začína, opäť pod krídlami Sport1 HD a Sport2 HD,“ dodal Chlanda.

Formulu 1 budú môcť sledovať diváci aj naďalej na platených športových kanáloch Sport TV a to minimálne najbližšie dve sezóny 2016 a 2017. Tešiť sa môžu na zavedenú podobu vysielania v podobe moderného štúdia, on-site reportéra a známych komentátorov ale aj na niekoľko noviniek.

Kalendár na rok 2016 je už jasne daný a začiatok sezóny F1 všetkých priaznivcov čaká 20. marca Veľkou cenou Austrálie v Melbourne. Sezona 2016 však už teraz nabáda fanúšikov k mnohým otázkam: Ako bude vyzerať pretek Veľkej ceny Európy prvýkrát zaradený do kalendára? Aká bude výkonnosť nového tímu Haas? Udrží si Mercedes svoju dominanciu? S čím príde Ferrari? Alebo prekvapí iný tím? Čo napríklad Red Bul s motormi (Renault) Tag Heuer alebo Torro Rosso s motormi Ferrari?

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Ako bude vyzerať pretek Veľkej ceny Európy prvýkrát zaradený do kalendára?

    To ste ako na to prišli že VC Európy bude prvý krát ?????
    Čo si pamätám tak to býva takmer každý rok

Komentáre už nie sú povolené.