Reklama

Prima Comedy Central môže vysielať aj cez satelit

Novo vznikajúci televízny kanál Prima Comedy Central, ktorý plánuje spustiť svoje vysielanie v pondelok 14. decembra 2015, môže vysielať nielen v DVB-T, ale aj na satelite. Česká Rada pre rozhlasové televízne vysielanie udelila prevádzkovateľovi, spoločnosti MTV NETWORKS, na svojom poslednom zasadaní, potrebnú licenciu. Satelitná licencia je platná na 12 rokov a platí len pre územie Českej republiky. Informoval o tom český mediálny regulátor.
Pokračovanie nižšie:


Prima Comedy Central vzniká v spolupráci s českou FTV Prima a mediálnou spoločnosťou Viacom International Media Networks. Vysielať bude v českom jazyku 20 až 24 hodín denne so zameraním na zábavné programy americkej produkcie. Od štartu vysielania si budú môcť Prima Comedy Central naladiť diváci v Česku v rámci celoplošného multiplexu 4, ktorý pokrýva signálom viac ako 95% územia. Zo satelitných operátorov zatiaľ do dnešného dňa nepotvrdil jeho zaradenie ani jeden operátor.

Televízny program na prvé dni vysielania si môžete pozrieť v tejto našej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Môže ale nebude,tak ako Prima MAX nieje na setelite tak tam nebude ani comedy central.U SLIZLINKU určite nie,kto by si potom predplacal tie ich sračky keby všetky dobre programy boli len za serpo,

Komentáre už nie sú povolené.