Reklama

DIGI TV spustí dnes mobilnú televíziu DIGI GO, zatiaľ len pre OS Android

DIGI Slovakia dnes presne o 20:30 spustí pre svojich zákazníkov mobilnú televíziu s názvom DIGI GO.

DIGI GO je aplikácia pre mobilné telefóny a tablety, ktorá zákazníkom umožní sledovať televízne športové programy DIGI Sport 1, 2, 3 a 4 v reálnom čase prostredníctvom akéhokoľvek dostupného internetového pripojenia na celom Slovensku. Programy bude možné sledovať v rôznych úrovniach kvality v závislosti od kvality internetového pripojenia. Pripojiť je možné v rovnakom čase naraz až dve rôzne zariadenia (mobilný telefón a tablet). Súčasťou aplikácie je 14 dňový programový sprievodca, prístup k živému vysielaniu štyroch kanálov DIGI Sport, na ktorých si môžu diváci pozrieť najsledovanejšie futbalové súťaže, a to anglickú Premier League alebo Ligu Majstrov UEFA. Zároveň má zákazník možnosť zastaviť a pretočiť program až o 90 minút dozadu.
Pokračovanie nižšie:

Pre prístup k živému vysielaniu si zákazník musí stiahnuť aplikáciu DIGI GO do svojho mobilného zariadenia z Google Play Store pre operačné systémy ANDROID. Operátor pripravuje aj mobilnú aplikáciu pre zariadenia Apple s operačným systémom iOS. „Aktuálne dolaďujeme detaily a čakáme na schválenie aplikácie v rámci politiky spoločnosti Apple kvôli zaradeniu aplikácie do App Store, uviedla DIGI Slovakia v dnešnej tlačovej správe.

Ako získať DIGI GO
Záujemca sa musí zaregistrovať na stránke www.digigo.sk a následne získa prihlasovacie údaje. Pre existujúcich zákazníkov DIGI Slovakia, s.r.o. je služba DIGI GO poskytovaná na dvoch zariadeniach bezplatne až do 31.3.2016.

Minimálne požiadavky pre zariadenia s OS Android
Procesor: 1Ghz Armv7
OS Android verzia 4.2 a vyššie

DIGI GO pre všetkých a všade
Mobilná televízia DIGI GO sa vo februári 2016 dostane ako nová služba DIGI Slovakia aj do ponuky pre verejnosť. Bude stáť 4 EUR na mesiac a predávať sa bude na 3, 6 a 12 mesiacov. Vo februári 2016 sa teda mobilná televízia stane dostupná pre všetkých fanúšikov dobrého športu, ktorého je vo vysielaní DIGI Sport neúrekom. Mobilná televízia DIGI GO nie je viazaná len na zákazníkov DIGI. „Som rád, že prinášame mobilnú televíziu ako darček na Vianoce pre fanúšikov športu z radov našich zákazníkov. Mobilnú televíziu DIGI GO však vo februári 2016 sprístupníme ktorémukoľvek priaznivcovi športu, bez viazanosti na televíziu DIGI. Ktokoľvek, kto má mobil alebo tablet, ktorý spĺňa kritériá pre mobilnú televíziu si môže po tomto termíne aplikáciu kúpiť. DIGI Sport tak bude možné sledovať vždy a všade, kde mu to internet dovolí“, uviedol Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia.

Mobilnú televíziu DIGI GO máme v pláne otestovať aj v našej redakcii. Skúsenosti s ňou Vám prinesieme samozrejme už čoskoro.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mám otázku. Pôjde tá aplikácia aj mimo Sr? Pretože ľudia píšu že si ju už stiahli ale ja ju neviem nájsť. Som mimo územia Sr ale platím si na Sr Digi… Potešila by aby som si mohol pozrieť sem tam futbal aj keď som mimo domova …

  2. Magio go to uz ma davno+vsetky slovenske,detske,ostatne sportove ,ct1,2,24,history apod.

  3. Keď vydržíš nepapať bude do vianoc aj pre iOS. 🙂

  4. Peter: potrebujes ist zo zahranicia cez slov. IP. Poriesi to VPN alebo proxy server.

  5. Dobry deň,pozeram digisport cez magio,viem sa zaregistrovat na digigo?Ake udaje su potrebne k zaregistrovaniu.Dakujem.

  6. Nie, DIGI GO je určené iba pre zákazníkov DIGI Slovakia. Telekomaci maju Magio GO.

  7. číslo zmluvy 30*** pri registraci my pride cez sms kod ale pri zadavani hesla vipise heslo zadane v nespravnpm tvare dakujem

Komentáre už nie sú povolené.