Reklama

Skylink: Filmový kanál AMC opäť na týždeň pre všetkých zákazníkov

V období od piatku 13. novembra od 9:00 do piatku 20. novembra 2015 do 9:00 budú môcť opäť všetci zákazníci satelitnej platformy Skylink, s aktívnou dekódovacou kartou, sledovať filmový kanál AMC zadarmo. Stačí tak aby bol na karte zaplatený minimálne servisný poplatok a program bude v tomto období sprístupnený zákazníkom automaticky.
Pokračovanie nižšie:


Štandardne je pritom AMC dostupný zákazníkom Skylinku s predplatenými balíčkami Multi, Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet.

AMC ponúka vo vysielaní nielen filmy a seriály vlastnej produkcie, ale aj z celosvetovo uznávaných filmových produkcií.

V rámci voľného vysielania si budú môcť pozrieť zákazníci Skylinku aj celosvetovú premiéru seriálu Into the Badlands, ktorý stanica AMC vysiela od 16. novembra 2015 každý pondelok od 22:00 hod.

Into the Badlands je seriál o bojovom umení, ktorý búra hranice svojho filmového žánru, inšpirovaný klasickým čínskym príbehom „Putovanie na západ”. Dej seriálu sa odohráva v krajine ovládanej feudálnymi barónmi, kde sa veľký bojovník a mladý chlapec spoločne vydávajú na cestu cez nebezpečnú krajinu, aby našli osvietenie.

Zákazníci so Skylink Ready prijímačmi nájdu program v zozname FastScan na programovej pozícii číslo 84. Užívatelia iných prijímačov ho môžu naladiť z frekvencie 11 895 MHz.

Technické parametre pre príjem AMC:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 895 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Názov: AMC

Mohlo by vás ešte zaujímať