Reklama

MinDig TV Extra sprístupnila aj tento mesiac dva programy dočasne nekódovane v maďarskom DVB-T

Od 16. až do 30. novembra 2015 budú sprístupnené programy Da Vinci Learning a Viasat 3 dočasne nekódovane v maďarskom DVB-T. Štandardne sú pritom kódované systémom Conax a k dispozícii iba pre predplatiteľov platformy MinDig TV Extra. Obe stanice vysielajú v multiplexe B, v kompresnom formáte MPEG-4/SD.
Pokračovanie nižšie:


Da Vinci Learning je vzdelávací televízny kanál nielen pre deti a mládež. V programovej ponuke prináša programy, ktoré bavia, vzdelávajú a inšpirujú ľudí k učeniu o vede aj jej zábavnej realizácii. Diváci majú na výber navyše okrem maďarskej, ešte aj anglickú audio stopu. Obe audio stopy sú vo formáte AAC-HE.

Viasat 3 je program zameraný na seriály a filmy. Počas najbližších víkendov si budú môcť diváci pozrieť napr. všetkých šesť dielov Star Wars od populárneho režiséra G. Lucasa. Prvý diel bude odvysielaný už tento piatok 20. novembra 2015 o 21:00.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. k tomuto clanku naozaj nie je velmi co dodat …..Tato cesta by pomohla aj nasej Plustelke k ziskaniu novych divakov.

  2. Takto hej,len ponuka plustelky je naozaj minimalna.Tak kazdy mesiac by obmienali tie iste programy :).Podla mna by im pomohol dalsi multiplex s tv programami ,samozrejme za nezmenenu cenu.Ale nato mozme u nas zabudnut.

  3. Pre Miky.Suhlasim aj ked je ponuka Plustelky naozaj na dnesne casy minimalna …divak z Volnej ani nevie co obsahuje kedze Plustelka je stale kodovana a o tomto to vlastne je.Kanal Info toho vela nenapovie snad sa to zmeni.Towercom nevie dostatocne odprezentovat ani to malo co ma v ponuke Plusteky. Po 2.pol rocnom vysielani Plustelky je zalostny stav v ponuke programov. Co bohuzial vyhovuje konkurencii…Muxov je dost riesenie je MPEG-4 a T2.

Komentáre už nie sú povolené.