Reklama

Karty TNK sú platné do konca októbra 2016, u predajcov už programy nie je možné aktivovať

Satelitná platforma TNK (Telewizja na Kartę), ktorá umožňuje príjem poľských televíznych staníc z družice Eutelsat Hot Bird (13°E), končí poskytovanie svojich služieb 31. októbra 2016. Prevádzkovateľ platformy, spoločnosť Cyfrowy Dom, už v týchto dňoch však oznámil, že ruší spôsob aktivácie platených programov u autorizovaných predajcov a to od 1. decembra 2015.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci, ktorí majú záujem o platené programy tak môžu využiť už len spôsob aktivácie bankovým prevodom na špeciálny účet. Číslo účtu je pre každú kartu iné, užívateľ ho nájde na obale karty alebo priamo na webe platformy (http://telewizjanakarte.pl/doladowania.html), po zadaní čísla dekódovacej karty.

Telewizja na Kartę (TNK SD) umožňuje už niekoľko rokov príjem poľských základných programov bez mesačných poplatkov s možnosťou aktivácie ďalších platených programov. Poskytovanie služieb je však obmedzené do 31. októbra 2016. Zákazníci majú ale možnosť prejsť na službu SMART HD+ a to bez potreby meniť dekódovaciu kartu. Stačí aby len prešli na novú ponuku SMART HD+ zaregistrovaním sa na internetovej stránke (https://ncplus.pl/sklep/promocje/smarthd/zamow), alebo zavolaním na zákaznícku linku. Po prechode na novú službu však stratia už možnosť príjmu programov bez mesačných poplatkov. Platba za programy je možná už tradičnými spôsobmi ako prevodom či platbou v hotovosti u vybraných predajcov.

Mohlo by vás ešte zaujímať