Reklama

Kanály Eurosport s novými logami a identitou, Eurosport sa premenoval na Eurosport 1

Športové programy Eurosport sa dnes divákom predstavili s novými logami a identitou, ktorá sa bude opierať o podtitul Fuel Your Passion (Rozpáľ svoju vášeň). „Slogan Rozpáľ svoju vášeň vyjadruje, čo znamenal uplynulý rok zmien pre Eurosport,“ komentuje prevádzkovateľ športových kanálov.

Popri zmene loga došlo u hlavného programu Eurosport aj k jeho premenovaniu. K názvu pribudlo číslo jedna. Eurosport je tak po novom Eurosport 1. Názvy zvyšných programov zostávajú bez zmeny. Pod značkou Eurosport budú vysielať tri programy: Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport News.
Pokračovanie nižšie:


Vo svojej novej podobe chce ťažiť Eurosport zo skúseností za uplynulých 25 rokov svojho vysielania. Divákom chce ponúkať tie najlepšie športové akcie a to kdekoľvek a na akomkoľvek zariadení. Čo dokazuje aj kúpou vysielacích práv na olympijské hry.

Eurosport je synonymom pre živé športové vysielanie a pod značkou Discovery oživuje svoj rast a kvalitu, aby bol naďalej čo najbližšie športovým divákom. Predstavenie novej podoby značky je ďalším významným krokom, aby sa Eurosport stal najobľúbenejším kanálom pre športových fanúšikov kdekoľvek na svete. Eurosport bude domovom olympijských hier v rokoch 2018 – 2024, športovým fanúšikom bude naďalej sprostredkovávať tenisové grandslamy, predné európske a svetové futbalové ligy, všetky hlavné cyklistické preteky aj široký rozsah zimných a motoristických športov. Inováciami vo výrobe programov podáva Eurosport množstvo športových príbehov pútavejším spôsobom ako v minulosti, vďaka čomu dosiahol v roku 2015 rekordnú sledovanosť aj niekoľko ocenení,“ povedal generálny riaditeľ Eurosportu Peter Hutton.

Nové logá Eurosportu:

Wordmark_150807_Black_CMYK

Wordmark_150807_Black_CMYK

Mohlo by vás ešte zaujímať