Reklama

freeSAT: FilmBox Pak zadarmo na dva mesiace pre nových zákazníkov

Každý nový zákazník satelitnej služby freeSAT, ktorý si objedná od 1. novembra 2015 jeden z nových programových balíčkov freeSAT medium HD alebo freeSAT plus HD získa ako vianočný darček prémiový balík FilmBox Pak na 2 mesiace zadarmo. Akcia je platná až do konca januára 2016.

Druhou vianočnou ponukou freeSATu je zľava na balík FilmBox Pak pre súčasných zákazníkov, ktorí si ho objednajú na 12 mesiacov. So zľavou tak môžu získať FilmBox Pak len za 2 € mesačne. Štandardná cenníková cena je 5 € mesačne.
Pokračovanie nižšie:


Balík FilmBox Pak obsahuje filmové programy FilmBox Premium, FilmBox Plus a FilmBox Family, ktoré ponúkajú zábavu pre celú rodinu. Všetky vysielajú v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-2).

Filmový kanál FilmBox Premium odvysiela ešte do konca roka filmy ako Nedotknuteľní, Nevedomí či populárnu animovanú rozprávku Ja, zloduch 2.

Pripomeňme, že základný balíček freeSAT medium HD ponúka aktuálne UPC DTH pri 12 mesačnej viazanosti za 11,75 € mesačne (bez boxu) a freeSAT Plus HD za 14,95 € mesačne (bez boxu). V prípade, že má zákazník záujem aj o satelitný HD prijímač, ceny balíčkov sa navýšia o 2 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Filmbox pak sa da objednat len k vyssim balikom.Nie je pre vsetkych zakaznikov freeSat.Ponuka neplati pre zakaznikov freesat karta s rocnym predplatnym…

Komentáre už nie sú povolené.