Reklama

DIGI predstavilo dnes svoju Vianočnú kampaň, pripravuje mobilnú televíziu DIGI GO

DIGI Slovakia dnes spúšťa Vianočnú kampaň, ktorá potrvá až do 31. marca 2016. Ponuka je určená pre nových zákazníkov a to ako satelitnej tak aj káblovej televízie. Okrem toho má v pláne operátor spustiť už v najbližšom čase aj mobilnú televíziu pod názvom DIGI GO.

Ponuka pre zákazníkov satelitnej Novej DIGI
Zákazníci satelitnej Novej DIGI majú k dispozícii balíky Štandard (viac ako 65 programov) za 9,60 € mesačne a Maxi (90 programov) za 12,90 € mesačne. V rámci vianočnej ponuky si noví zákazníci môžu objednať rozšírený balík Maxi pri viazanosti na 24 mesiacov na tri mesiace za cenu základného ŠTANDARD balíka, teda za 9,60 EUR/mesačne. Ak sa zaviažu na 24 mesiacov na odber balíka EXTRA HBO (HBO HD, HBO 2 a HBO Comedy), tri mesiace môžu využívať túto Extra ponuku ZDARMA, zaplatia 6 Eur/mesačne len za 21 mesiacov. Podobne je to aj s balíkom EXTRA ŠPORT HD (DIGI Sport 1, DIGI Sport 2 a DIGI Sport 3 v HD kvalite), ktorý ináč stojí 2 Eur/mesiac.

V rámci tejto kampane naša spoločnosť sprístupňuje svoje služby pri viazanosti bez aktivačných a inštalačných poplatkov, čím zákazníkovi šetríme sumu 76,50 €“, dopĺňa Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia.
Pokračovanie nižšie:

Ponuka pre zákazníkov Novej Káblovej televízie a Internetu
Prvých 300 nových zákazníkov Káblovej televízie v tohtoročnej Vianočnej kampani dostane od DIGI Slovakia tablet značky Lenovo (Tab2 A7 8GB) zdarma. Rovnako zdarma prináša aj WIFI Routre pre poskytovanie Internetu DIGI, ktorý ponúka v 2 rýchlostiach 30/15 Mbit/s (Štandard) a 50/25 Mbit/s (Maxi). Vianočná kampaň prináša Extra balíky HBO HD a ŠPORT HD aj do tohto produktu a za rovnaké ceny ako pri satelitnej televízii. Pri viazanosti na 18 mesiacov zákazníci káblovky budú mať tieto Extra balíky na 3 mesiace zadarmo. Už začiatkom mesiaca november uviedla DIGI Slovakia na trh CA moduly. DIGI Smart CAM (CA modul spolu s prístupovou kartou) umožní sledovať výše 70 kanálov v digitálnej kvalite, vrátane 12 kanálov vo vysokom HD rozlíšení už v základnom balíku a to bez nutnosti používať akékoľvek ďalšie prídavné zariadenie k TV prijímaču ako napríklad Set Top Box. DIGI Smart CAM slúži výlučne k sprístupneniu programov, ktoré poskytuje spoločnosť DIGI Slovakia v rámci svojej programovej ponuky Káblovej televízie.

Mobilná televízia DIGI GO
Asi najväčším prekvapením v predvianočnom období pre našich zákazníkov bude spustenie nového produktu mobilnej televízie pod názvom DIGI GO. Potešíme ňou zaručene najmä fanúšikov športu. Naša DIGI GO totiž do smartfónov a tabletov prinesie všetky 4 naše vlastné športové programy DIGI Sport, ktoré si naši zákazníci budú môcť pozrieť kdekoľvek a kedykoľvek budú mať prístup k internetu. Veľmi sa tešíme, že túto ponuku už o pár dní predstavíme našim zákazníkom.“, uzatvára vyratúvanie vianočných benefitov od DIGI Slovakia jej generálny riaditeľ Marcel Šatanek.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak to vyzer᧞e prešla som od digi k magio a nakoniec som sa vybabrala.Ďakujem Slovak Telekom,vlastník Digi a Mágia sat.

  2. Reklama, reklama, reklama dajte si do poridku problemi existujucich zakaznikov a potom nahanajte novych, odkedy ste presli na novy sistem je cele dgi nepozeratelne smejd, prepacte za vyraz

  3. Zas nove výhody pre nových zakaznikov ako vsade a mi stály zakaznici ostaneme na ocot..pekna robota

  4. Chcem odkazat lajzlovi ze smejd to urcite neni ja som tam dlhe roky a ja som spokojný…len by ste mohli dat akcie aj dlhorocnym zakaznikom..Ďakujem

Komentáre už nie sú povolené.