Reklama

ČR: Prima Comedy Central získala vysielaciu licenciu, vysielať môže v DVB-T

Ponuka bezplatných televíznych kanálov v Česku sa môže rozšíriť o ďalší nový televízny kanál. Tamojšia Rada pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV) udelila spoločnosti MTV NETWORKS vysielaciu licenciu na program s názvom Prima Comedy Central.

Licencia je platná na 12 rokov a platí iba pre vysielanie prostredníctvom terestriálnych vysielačov.
Pokračovanie nižšie:


Kanál Prima Comedy Central, ktorý má odštartovať ešte do konca tohto roka, vzniká v spolupráci s českou spoločnosťou FTV Prima a medzinárodnou mediálnou skupinou Viacom. Dostupný bude českým divákom v rámci pozemného multiplexu 4, ktorý prevádzkuje spoločnosť Digital Broadcasting.

Nový kanál sa má zamerať na zábavné programy americkej produkcie. Vysielať má v českom jazyku 20 až 24 hodín denne.

Máme radosť, že môžeme na trh priniesť nový komediálny kanál, ktorý ponúkne náš najlepší prémiový obsah aj širokému publiku v Českej republike. Nevyhnutnou podporou pre Viacom Comedy Central je zapožičanie značky Prima pre nový kanál a tiež predaj reklamy spoločne so stanicami Prima Group. Veríme, že sa Prima Comedy Central čoskoro stane obľúbenou stanicou všetkých milovníkov zábavy,” povedal ešte v októbri Bartosz Witak, General Manager of Viacom International Media Networks CEE & Israel.

Prima Comedy Central nebude jediným novým kanálom českej skupiny Prima Group. Už dnes 20. novembra má odštartovať program Prima MAX. Viac informácií si môžete prečítať v tejto našej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať