Reklama

Výstava audio, video a domáce kino už tento víkend v Bratislave, prezentovaný bude aj VU+ Solo 4K

Už tento víkend sa bude konať v Bratislave 10. ročník výstavy audio, video a domáce kino, ktorá sa zameriava na spotrebnú elektroniku a domácu zábavu.

Takmer 30 vystavovateľov si opäť pre návštevníkov pripravilo najnovšie produkty z oblasti high-end, hifi či home cinema. Na výstave tak nebudú chýbať špičkové reproduktory, zosilňovače, receivery na domáce kino, gramofóny svetových značiek, slúchadlá, káble, UHD televizory, projektory či novinky z oblasti satelitnej televízie. Lákadlom má byť aj prvý linuxový HD prijímač VU+ Solo 4K s podporou príjmu 4K programov, ktorý si budú môcť návštevníci prezrieť a vyskúšať v stánku slovenského distribútora satelitnej techniky, spoločnosti AB-COM.
Pokračovanie nižšie:


Výstava bude prebiehať v sobotu 24. a nedeľu 25. októbra 2015, v hoteloch Crowne Plaza Bratislava a Austria Trend Hotel Bratislava. Otvorená bude pre verejnosť od 10.00 do 18.00 hod. Cena jednodňového vstupného je 5 €, dvojdňového 7 €.

V hoteli Crowne Plaza Bratislava bude výstava vo všetkých kongresových miestnostiach a foyer, celkovo na 3.poschodiach. V prípade Austria Trend Hotel Bratislava budú vystavovatelia na 1. poschodí, v 4 kongresových miestnostiach a na 2.poschodí v izbách.

avd_0151

ab_workshop_1515
Linuxový prijímač VU+ SOLO 4K

Mohlo by vás ešte zaujímať