Reklama

ME volejbalistov na DIGI Sport

Programovú ponuku slovenskej športovej televízie DIGI Sport obohatia v najbližších dňoch aj priame prenosy z ME volejbalistov.

Vystúpenia slovenských volejbalistov na majstrovstvách Európy si diváci na Slovensku budú môcť vychutnať na stanici DIGI Sport 3.
Pokračovanie nižšie:

Samozrejme ponúkneme všetky zápasy nášho tímu v základnej skupine, ale aj ďalšie stretnutia počas záverečnej fázy šampionátu. Pripravujeme aj štúdiá, ktoré sa začnú vždy 20 minút pred duelom slovenskej reprezentácie. Hosťom moderátorov Tomáša Hallona a Mareka Skáčika bude bývalý tréner slovenskej reprezentácie Vladimír Přidal, ktorý bude jednotlivé stretnutia zároveň aj spolukomentovať,“ hovorí šéfredaktor televízie René Stern.

Prvý priamy prenos z ME sa začne v piatok 9. októbra 2015 o 17.10. Úvodným súperom zverencov Alberta Giulianiho bude Srbsko.

V sobotu 10. októbra bude televízia žiť nielen volejbalom, ale aj hádzanou. Súboj slovenských reprezentantiek s Poľskom v rámci kvalifikačných bojov o postup na ME 2016 zaradil DIGI Sport na svoj druhý program DIGI Sport 2 so začiatkom o 17.45.

Priaznivci palubovkových športov budú zrejme prepínať medzi druhým a tretím kanálom DIGI Sport, pretože od 18:00 hod. hrajú aj naši volejbalisti s Ruskom.

V nedeľu ukončia naši reprezentanti pod vysokou sieťou program svojich zápasov v základnej skupine ME od 15:00 proti Fínsku. Prenos, ktorý pravdepodobne rozhodne o tom, či naši postúpia do play-off, začína o 20 minút skôr.

Mohlo by vás ešte zaujímať