Reklama

Detský program Ťuki vysielal prvé dni bez licencie, prevádzkovateľ musí zaplatiť pokutu

Detský televízny program Ťuki TV, ktorý je dostupný exkluzívne iba pre zákazníkov Magio TV a Magio Sat, vysielal prvé dni bez udelenej licencie. Televízia spustila vysielanie 2. júna tohto roku, vysielaciu licenciu získala však až 9. júna 2015. Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) udelila preto prevádzkovateľovi detského programu, spoločnosti MAC TV, pokutu vo výške 2 000 €.
Pokračovanie nižšie:


Ťuki je prémiová televízna stanica určená pre najmenších divákov vo veku od 3 do 10 rokov. Vysiela 16 hodín denne v slovenskom jazyku. Vo vysielaní sa objavujú známe a osvedčené rozprávky ako Bob a Bobek, Lolek a Bolek, Počkaj zajac, Macko uško, Krtko, Miazgovci, Fix a Foxi, Tučniak Pecola, Marvin stepujúci koník, O lúpežníkovi Rumcaisovi, Hrdinovia z mesta a ďalšie.

Stanica je dostupná predplatiteľom Magio TV pri vyšších variantoch L a XL, zákazníkom satelitnej služby Magio Sat je sprístupnená od balíčka L.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Milí telekomáci, to ste fakt taká banda neschopákov? Dali ste si spraviť na mieru detský program Jojke, lebo ste samozrejme chceli byť iní (načo nám je RiK), som zvedavý akou mierou/podielom idete s Jojkou zaplatiť pokutu? Žeby 50/50 ??

    Fakt len míňate prachy svojích zákazníkov na hlúposti, by ma zaujímalo kto je za toto zodpovedný? V digitálnej dobe, kedy máte o svojích zákazníkoch hafo osobných informácií…si dáte tú „lajdácku robotu“ a plošne rozosielate sms svojím zákazníkom, aby si priplatili 2eurá mesačne navyše za balík L, kde automaticky získajú Ťuki tv…
    To by ma fakt zaujímalo, koľko celoslovensky vyšlo zbytočné posielanie sms pre vyše 500 000 zákazníkov Mágia ?? Z tej digitálnej databázy musí (malo by teda byť) jasné kto má a nemá Ťuki tv, a tak rozposielať sms, nakoľko to ide cez všetkých operátorov…

    Takto milý telekom využívaš naše prostriedky z faktúr? Nebolo by lepšie pridať nejaký seriózny lokalizovaný naozaj nový HD program alebo zlacieť ceny za vaše predražené služby ??

  2. @Hurka: Keďže si absolútne neznalý budem to akceptovať, nakoľko žiadna horúca linka Telekomu NEEXISTUJE ani nikdy nebola 😀 možno tak ľadová, snehová, zmrznutá linka (rozumej) že telekom nepotrebuje žiadnu odozvu od platiaceho zákazníka a zvysoka kašle na neho a dôkazom je aj tá paródia ala diskusné fórum…

    Ale ináč super, plnohodnotne si prispel do diskusie o danej téme to áno !!

  3. Detský kanal ct d je v dvb t ceskom zadarmo je verejnoprávny a u nás nič

Komentáre už nie sú povolené.