Reklama

Pôvodná DIGI TV končí už 30. októbra 2015

Satelitný, káblový a internetový operátor DIGI Slovakia ukončí poskytovanie pôvodnej (starej) satelitnej DIGI TV už 30. októbra tohto roku. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk, informuje o tom operátor všetkých zákazníkov, ktorí ešte využívajú pôvodnú službu, listom.
Pokračovanie nižšie:


Chceme Vás informovať, že k dátumu 30.10.2015 spoločnosť DIGI Slovakia pristúpi k ukončeniu poskytovania pôvodnej služby satelitnej televízie (stará služba), ktorú stále využívate aj Vy. Samozrejme, že ani po tomto dátume neprídete o svoju obľúbenú DIGI televíziu. Táto zmena predpokladá len výmenu pôvodného Set-Top-Boxu, ktorý využívate za nový, kvalitnejší. Výmenu Vám zabezpečíme bezplatne a za nezmenených podmienok,“ uvádza operátor v dopise.

Nová DIGI TV ponúka oproti pôvodnej službe, viac televíznych programov a to nielen v SD, ale aj v HD kvalite už od balíčka Štandard za 9,6 € mesačne. Kompletnú ponuku programov novej služby nájdete na tejto stránke. K dvom základným balíčkom Štandard a Maxi majú možnosť si predplatitelia doobjednať aj prémiové balíčky Extra HU (1,3 €), Extra Šport HD (2 €) a Extra HBO (6 €).

Podmienkou využívania novej služby je samozrejme prenájom DIGI HD boxu, ktorý aktuálne môžu získať zákazníci pôvodnej DIGI TV za akciovú cenu 1 € mesačne. Štandardná cena je pritom 1,5 € mesačne.

TIP: Otestovali sme novú DIGI TV s prijímačom Kaon NA 1170

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú prejsť na Novú DIGI TV musia kontaktovať zákaznícke centrum, navštíviť predajné miesto, alebo vypísať objednávkový formulár cez webovú stránku digislovakia.sk.

Ak zákazníci nemajú záujem prejsť na novú službu, majú možnosť do jedného mesiaca od doručenia listu respektíve do 30. októbra 2015, podľa toho ktorá skutočnosť nastane skôr, odstúpiť od zmluvy bez akejkoľvek sankcie. Po ukončení zmluvy samozrejme musí zákazník vrátiť aj zariadenia, ktoré mu DIGI zapožičala.

DIGI_kaon2
HD DIGI box Kaon

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. asi ano ale boja sa s cim pride Antik tak sa poponahlali.

  2. Službu satelitnej televízie (Stará služba) nie je možné objednať s účinnosťou odo dňa 01.05.2014. S účinnosťou od 01.11.2015 Podnik Starú službu neposkytuje. Účastníkom, ktorí k tomuto dňu využívajú na základe platnej Zmluvy Starú službu, bude poskytovaná služba NOVÁ DIGI – SATELIT BASIC za podmienok stanovených v časti 3.2. tohto Cenníka. Účastníkom túto zmenu Podnik písomne oznámil.

    Nový balík Basic:
    Podnik tento program služieb novým účastníkom nepredáva. Služba Nová DIGI – SATELIT BASIC je poskytovaná účastníkom, ktorý do 31.10.2015 využívali niektorý z programov Starej služby. S účinnosťou od 1.11.2015 poskytuje Podnik týmto účastníkom program služby SATELIT BASIC za podmienok stanovených v tejto časti Cenníka. Platí pritom nasledovné: a) účastník Starej služby využívajúci program STV balík alebo Základný balík bude s účinnosťou od 1.11.2015 využívať program služby SATELIT BASIC, b) účastník Starej služby využívajúci program Extra I. balík budú s účinnosťou od 1.11.2015 využívať program služby SATELIT BASIC s Extra balíkom SATELIT EXTRA HU. Podnik neuplatní poplatok za nájom HD STB voči týmto účastníkom a tým zariadeniam, ktoré majú ku dňu 1.11.2015 aktívne. Voči STB, ktoré si účastník objedná po tomto dátume, bude Podnik uplatňovať štandardné podmienky v zmysle tohto Cenníka. Týmto nie je dotknutá možnosť účastníka Starej služby požiadať Podnik o prechod na Novú DIGI v programe SATELIT BASIC, prípadne SATELIT ŠTANDARD alebo MAXI aj pred týmto dátumom.

  3. Od roku 2006 uživam staru službu a
    mám dualny box s myšou,ako to budete riešiť aby som nebol znevýhodnený cenou ? Teraz platím 10,90 aj s maď arskym balíkom a tiež dual potrebujem aka cena je v novej službe za uvedené?

  4. No my ti to riesit vobec nemusime, nam neplatis. 🙂

    DIGI Standard 9,6+1,3 HU balik +1,5 box +1,5 2. box = 13,9 €.

    Mozno ti ale daju nejaku zlavu. Daj vediet.

  5. Cena balickov je ta ista Standard+ madarsky 10,9 €. Navyse budes platit len najom za boxy.

  6. @bunkov Antik Sat? Antik Sat je zatiaľ iba nešťastný nepodarok podľa mňa. Len ďalšie a ďalšie termíny, nekonečný rad termínov, a inak nič. Amatérizmus ako z Kocúrkova. Včera vysvitlo, že česká časť služby sa tento rok ani nespustí. No dá sa potom to ich X-té prehlásenie ešte brať vážne?

  7. Antik sat odštartuje, to je už isté. Možno to, ale budú ponúkať zo začiatku len zákazníkom s ich internetom.

  8. Treba si uvedomit ze Antik nemal doteraz ziadne skusenosti so satelitnou TV, je to pre nich uplne nova oblast. Navyse proti Telekomu alebo UPC je to mala (slovenska) firma lokalneho charakteru, ktora poskytuje internet a IPTV. Netreba ich odsudzovat urcite sa snazia spustit to cim skor, lenze zjavne nie vsetko ide hladko. Pravdepodobne sa ucia za pochodu, know how im asi nikto zadarmo nedal. Jedina chyba bola ze zacali komunikovat terminy prilis skoro, a neodhadli to spravne.

  9. Máme doma už nové boxy aj karty s jedna karta nám šla mesiac a druhá karta ide aby sa nepovedalo ide tam len pár programou neviem vlastne za čo platíme

  10. Mam novu DIGI a slape bez problemov uz rok. Jaku hlasku ti hadze na obrazovke?

  11. @Jojo – platíš si VLASTNÚ HLÚPOSŤ. Keď niečo nefunguje, tak to predsa REKLAMUJEM – a technici si predstav normálne CHODIA. kto ti inštaloval parabolu? Sused – mäsiar, alebo technik, ktorý sa živí montážou antén? Pretože ak pár programov ide a zvyšok nie, tak je chyba dosť možno práve v nastevení antény a slabšie TP nemajú dostatočnú úroveň signálu. Ak jedna karta nejde, možno je chyba v kábli – stačí si povoliť ladenie FTA kanálov – ak ich nenaladí, tak je karta pravdepodobne OK, ale chyba je v anténe/ pripojení.

  12. @Src
    AntikSat NEPOTREBUJE mať skúsenosti so sat. televíziou, pretože ON NA TOM SATELITE NIČ NEVYSIELA. Fyzický vysielateľ je Telekom Austria a Antik je len PREDAJCA služby… A nebude jediný – s rovnakou spoločnosťou plánuje svoje satelitne´yvsuelanie poskytovať aj SATRO a ešte jedna česká firma.

    Možno si chcel povedať že Antik je neschopný PREDAJCA….

  13. @buko1
    Fyzicky vysiela Telekom Austria, ale to je asi tak vsetko co riesi Antik mimo svojich kapacit. Vsetci dobre vieme ze satelitne vysielanie nie je len o tom vybavit si uplink a je hotovo. Je tam este kopa veci okolo, mozno zdanlivo banalne ale nie je to tak, a to si mozno myslel aj Antik ked s tym zacal.
    Stale plati co som napisal. Je to mala firma, ktora nema mozno ani 200 zamestnancov a od toho sa vsetko odvija.
    Najlepsie by bolo aby sa oni vyjadrili preco im to tak dlho trva.

  14. Ja mam 2 otazky:
    1. Ak vypoviem staru Digi, zoberu mi aj hrdzavu parabolu co mam od starej digi od sameho zaciatku cca 8 rokov?

    2. este u starej Digi som si za 30€ kupil ten ich uzasny HD prijimac, ktory vyzera presne ako ten Kaon NA1170 co teraz nova Digi ide davat. Blba otazka: na tom starom HD dekoderi sa nebude dat chytit aj nova Digi po 30.10.2015? Ze by som nemusel platit najom za ten ich Kaon?

  15. 1. Záleží čo máš v zmluve. To, že je parabola hrdzavá neznamená, že ju nemusíš vrátiť. Pokiaľ ju máš len zapožičanú vrátiť ju musíš. Najskô však musíš podať písmnú výpoveď. Neviem ako teraz, ale myslim, že sa dala odkúpiť. To už je na dohode s tebou a DIGI.

    2. Nie, musíš mať nový box aj s kartou.

  16. Ja mam ten HD prijimač Kaon no je velmi blby. Nedajú sa tu popresúvať programy podľa vlastneho výberu a ladenie je dosť komplikované. Mám dva HD prijímače platím za ne 2×1,5€.

  17. Na usporiadanie mas oblubene skupiny. Je to tak uz na vsetkych boxoxh ci je to Skylink Ready, alebo freesat, Magio… Co sa tyka ladenia na Kaone tak to uz vobec nechapem co tam ladis? Ziadne ladenie tam nie je.

  18. Pri odstupeni od zmluvy starej digi sa parabola, LNB, kable a pod. nevracaju, vracia sa len box a ovladac (ktoby uz aj taku parabolu chcel, vsakze? ;-))
    Tiez som s nimi skoncil, ich jednanie je otrasne… A to som bol u nich od sameho zaciatku. Citali ste vobec zmluvne podmienky? V podstate mozu zrusit ktorykolvek program bez nahrady (teoreticky skoro vsetky) a aj tak ste povinni platit…

  19. Je to presne tak.
    Firma si v zmluve vyhradzuje zmenu programov, ich zrušenie, môžu zmeniť zmluvu tým pádom účtovať nové poplatky za prenájom …….
    Zákazník sa zaviaže, že po dobu dvoch rokov bude platiť dohodnutú cenu za to čo mu Digi predhodí nakoľko ona sa nezaviazala na nič zásadné.
    Toto je choré chcú len zarobiť ale zarážajúce je, že to nevadí obchodnej inšpekcii alebo podobnej inštitúcii.

Komentáre už nie sú povolené.