Reklama

Plustelka ukončila na žiadosť vysielateľa predčasne ochutnávku filmového kanálu JOJ Cinema

Spoločnosť TowerHome, ktorá prevádzkuje ako terestriálnu tak aj satelitnú platformu Plustelka musela predčasne ukončiť ochutnávku programu JOJ Cinema šíreného cez štvrtý terestriálny multiplex.

Na základe žiadosti vysielateľa bolo ukončené promo vysielanie JOJ Cinema. Tento filmový kanál je naďalej dostupný v štandardnej platenej ponuke Plustelky cez anténu,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk marketingový manažér spoločnosti TowerHome Michal Šuran.
Pokračovanie nižšie:


Filmový program, ktorý mal byť pôvodne dostupný zadarmo pre všetkých zákazníkov od 1. augusta až do konca roka 2015, je tak k dispozícii opäť len pre predplatiteľov balíčka Plustelka Štandard respektíve Plustelka DUO.

JOJ Cinema je v poradí siedmym televíznym kanálom JOJ Group, ktorý odštartoval v polovici júna tohto roku, vo vysielaní sa zameriava na filmy všetkých žánrov. Kanál vysiela 24 hodín denne v českom jazyku vrátane upútavok. Na výber je okrem českej aj originálna audio stopa. Predplatiteľom Plustelky je dostupný v rámci štvrtého celoplošného multiplexu, kde vysiela v štandardnom rozlíšení SD/MPEG-4 a kódovane systémom Irdeto.

Zákazníci Plustelky tak môžu zadarmo prijímať okrem programov Voľnej telky, opäť už len dvojicu verejnoprávnych programov Českej televízie ČT1 a ČT2 a to ako z terestriálu (DVB-T), tak aj satelitu (DVB-S2). Balíček Plustelka Štandard s rozšírenou ponukou si môžu predplatiť za 5,99 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Bola to len ochutnávka spojená s nalákanim divákov na nový filmový kanál. Mne sa na tom najviac páčilo že filmy neboli prerušované reklamami ako inde.Ale nemám toľko času sledovať TV všeobecne ,tak sa mi to neoplatí platiť.

  2. Aj tak šli samé koko.. A opakovali sa dookola . O ničom. Môj názor.

  3. Jediny slovensky kanal, ktory sa da sledovat, aj napriek pocetnym reprizam filmov. Viacmenej na rovnakej baze funguje aj HBO ( aj ked filmova ponuka je samozrejme novsia ), dany film si pozries vtedy ked tebe vyhovuje. Joj cinema v slovenskom MUXe nema ziadneho konkurenta

  4. Vždy, keď tam prepnem, tak tam práve ide nejaká upútavka, alebo Strážca spravodlivosti – predtým tiež Expendables 🙁

  5. Ešte ČT zakáže voľné vysielanie a je vymaľované.

  6. A nemohol by Towercom na žiadosť divákov dať free ochutnávku ostatných programov?

  7. Mohol. Vysielatelia by mali prejavit zaujem a ti ho zahadne nemaju.Je tu vela nezodpovedanych otazok. Toto co sa deje v Dvbt skodi kazdemu. Kompetentny podcenuju divakov co sa javi neprofesionalne a na skodu vsetkych.Tento stav je bohuzial dlhodoby…istoty ziadne dufam ze tieto prispevky citaju aj zainteresovany…

  8. JOJ Cinema preč, Spartak TV HD preč, Slovak Sport.TV1,2,3 preč … do lokálnych muxov by mohli pridať ČT24 + Music Box + Óčko + Rebel + Relax Pohoda + TV Regina + Regionální TV cz

  9. Dalši *** Towerkomu .Byvali vlastnik skylinku sluboval- zaklad navždy zadarmo.Potom skylink predal M7. V juli tohto roku sluboval-JOJcinema do 31.12.2015 zadarmo v službe Plustelka.Obyčajny h….i.

  10. Objavilo sa tam zopár zaujímavých filmov, no prevažovala tuctová holywoodská komercia.
    Najviac mi tam však vadil zvuk – dialógy potichu, že človek mal problém zachytiť celý obsah rozhovoru, a zvuky v pozadí neúmerne nahlas. Napr. zavretie dverí ako rana z dela. Neustála manipulácia s DO kvôli regulácii hlasitosti mi znechutila sledovanie aj toho mála zaujímavého, čo sa tam objavilo.

  11. Robia s tým také caviky, že až, ešte že sú aj iné možnosti!!!

Komentáre už nie sú povolené.