Reklama

Nový ročník slovenskej hokejovej Tipsport Ligy štartuje už dnes na Dvojke a Rádiu Regina

Prvý zápas novej sezóny Tipsport Ligy medzi HC ́05 Banská Bystrica a HK Nitra štartuje už dnes, a diváci a poslucháči RTVS môžu byť pri tom. Priamy prenos začína už o 20.00 a nielen na Dvojke ale tiež v Rádiu Regina.

Ďalšie priame prenosy základnej časti Tipsport Ligy bude RTVS vysielať po úspešnom uzatvorení zmluvnej spolupráce, pravidelne každú nedeľu o 16.30 na Dvojke a všetky hracie dni v Rádiu Regina.
Pokračovanie nižšie:


Deklarovaným záväzkom RTVS je sústavná podpora slovenského športu. Okrem vysielacích práv na MS v hokeji do roku 2023 je potvrdením tohto záväzku aj nadštandardná mediálna podpora najvyšších slovenských ligových súťaží. V tejto súvislosti RTVS a spoločnosť Pro hokej vo väzbe na existujúcu spoluprácu podpísali Memorandum o budúcej spolupráci. Ako kľúčoví partneri navzájom podporia slovenský hokej nielen vysielaním samotných zápasov Tipsport Ligy, ale aj pravidelnými reportážami zo zápasov v spravodajských a publicistických reláciách. Ako pridanú hodnotu k samotným zápasom bude RTVS prinášať analýzy a exkluzívne materiály zo zákulisia hokejových klubov. V Rádiu Regina budeme dianie v najvyššej hokejovej súťaži mapovať v pondelkovom magazíne „S mikrofónom za športom.“

Po vlaňajšom úspechu minuloročnej sezóny slovenskej hokejovej ligy prinesieme športovým priaznivcom všetky zápasy Tipsport Ligy exkluzívne a bezodplatne,“ s potešením oznámil detaily spolupráce generálny riaditeľ RTVS, Václav Mika. RTVS víta úsilie nového vedenia našej najvyššej hokejovej súťaže Tipsport Liga a zároveň sa zaväzuje, že spoločne s partnerom vyvinie maximálne úsilie na vytvorenie podmienok na podpísanie dlhodobej spolupráce na nadchádzajúce roky.



Mohlo by vás ešte zaujímať