Reklama

Niektorí zákazníci Magio TV môžu mať problém s príjmom Ťuki TV, vieme čo pomôže

Zákazníci digitálnej televízie Magio TV dnes môžu zaznamenať problémy s príjmom detského kanálu Ťuki TV, ktorý vysiela v slovenskom jazyku. Ak sa aj vo vašom Magio boxe program vôbec nenachádza, alebo máte akékoľvek iné problémy s príjmom, odporúčame vám vypnúť box minimálne aspoň na 10 minút s diaľkovým ovládaním do StandBy režimu. Pokiaľ by ani to nepomohlo, je potrebné vykonať výrobné nastavenia cez Menu – Nastavenia – Informácie o systéme – Pôvodné nastavenia.
Pokračovanie nižšie:


Problémy s Ťuki TV sa týkajú iba zákazníkov Magio TV (IPTV). Užívatelia satelitného Magio Sat môžu program sledovať bez problémov.

Ťuki TV je slovenský detský kanál JOJ Group, ktorý je dostupný exkluzívne iba pre zákazníkov Magio TV, Magio Sat a Magio GO PREMIUM. Stanica sa nachádza v balíčkoch L a XL v prípade Magio TV, zákazníci satelitnej služby Magio Sat majú k programu prístup od balíčka L.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vzhľadom k tomu, že ten seriál má podľa všetkého len 26 častí, tak za tie 3 mesiace ho museli odvysielať už minimálne 3x dookola (a to nerátam opakovania v jeden deň). Všetkého veľa škodí…. A aj deti sa opakovania nabažia….

  2. my máme predplatené detské programy, magio TV, veľkosť balíčka L a Ťuki TV nemáme. a tieto veci čo píšu vyššie sme už skúsili a nič nepomohlo. ako toto je taký podraz smerom od T-comu že to bije do očí.

  3. Tuki ide. Chyba bude u teba. Zavolaj na zakaznicku linku.

Komentáre už nie sú povolené.