Reklama

Magio Sat a Nová DIGI TV s novým EPG, podrobnejšie informácie o programe sú už kompletné

Slovak Telekom v týchto dňoch vyhovel všetkých zákazníkom satelitných služieb Magio Sat a Nová DIGI TV, ktorí sa sťažovali na neúplné informácie v elektronickom programovom sprievodcovi (EPG). Jednalo sa hlavne o programy, ktoré šíril operátor z vlastnej satelitnej kapacity.
Pokračovanie nižšie:


Telekom preto nasadil v stredu 23. septembra 2015 vynovené EPG v ktorom sa už nachádzajú kompletné informácie. Nemalo by sa tak už stávať, že bude v podrobnejšom popise o programe neúplne slovo, prípade veta, ako tomu bolo doteraz.

Keďže programy z rovnakých parametrov zo satelitnej pozície 0,8°W preberajú ako zákazníci Magio Sat, tak aj Nová DIGI TV, zmena sa týka predplatiteľov oboch platforiem.

DIGI_kaon_m12
Ukážka pôvodného EPG v ktorom sa nezobrazovali kompletné informácie.
digi_kaon_epg1
Ukážka nového EPG.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Konečne niečo, čo už dávno chýbalo…. Tie nedokončené vety a skrátené texty boli na rozčúlenie. Dúfam, že sa to týka všetkých kanálov, tie „verejnoprávne“ na tom boli trochu lepšie ako tie „dokumentárne“. Ďakujem !!!!

  2. A tv stanoce vh1 a mtv hits mtv dance ukazuje uplne zle naprikald uk tops a jetam big fat hits nebo jsou tam programi ktere se vubec mevisilaji skoda len toho jinak vse ok

  3. laco…to isté epg na mtv balík je všade aj v káblovke aj vo freesate…oni vysielajú epg k originál anglickým verziám,ktoré sa vysielali pôvodne aj s reklamami a upútavkami atď…teraz všade pustili len tieto neprerušované verzie a epg ostalo.

  4. Kanály VH1 a MTV sú preberané priamo z kapacity MTV Network. EPG si preto rieši priamo vysielateľ. S tým nenarobí operátor nič.

Komentáre už nie sú povolené.