Reklama

Food Network začal vysielať už aj v českom jazyku

Televízny kanál Food Network v štandardnom (SD) ako aj vo vysokom rozlíšení (HD), ktorý sa nachádza v ponukách vybraných slovenských a českých káblových, satelitných či IPTV operátorov, je od dnes k dispozícii už aj v českom jazyku.
Pokračovanie nižšie:


Počas písania tejto správy bola česká audio stopa dostupná už zákazníkom satelitného operátora Skylink. Ten sprístupňuje program v SD ako aj v HD kvalite predplatiteľom balíčkov Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet. Obe verzie vysielajú na družici Astra 3B (23,5°E) z frekvencie 11 914 MHz.

Druhým satelitným operátorom, ktorý má vo svojom programovom rastri kanál Food Network je freeSAT. Prístup k nemu majú predplatitelia vyššieho balíčka freeSAT plus. Ten však zatiaľ českú audio stopu k programu nepripojil. Kedy sa tak stane, nie je v tejto chvíli známe.

Aktualizované: Audio stopa s českým dabingom je už sprístupnená aj pre zákazníkov freeSATu.

Food Network prináša inšpiráciu tomu, kto rád jedlo pripravuje a konzumuje. Nielen diváci, ale aj domáci kuchári sa tak môžu tešiť na overené televízne menu v podobe celosvetovo obľúbených receptov, kulinárskych súťaží či zábavného varenia s celebritami. Z premierových programov, ktoré sa objavia na obrazovkách v septembri môžeme spomenúť napr. Austrálske jedlá s Mattom Moranom, Stravníci v utajení, Kuchyňa, Trieda nováčikov či Sekáčik.

Technické parametre pre príjem Food Network SD/HD z družice Astra:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 914 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: Skylink
Kódovanie: áno

Technické parametre pre príjem Food Network z družice Thor:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 804 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: UPC Direct
Kódovanie: áno

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.