Reklama

Filmový kanál AMC v ponuke českej DIGI TV

Česká satelitná platforma DIGI TV, ktorú prevádzkuje Lama Energy Group, rozšírila svoj programový raster o ďalší kanál z dielne AMC Networks Int. Po Sport2 tak môžu už od utorka 15. septembra 2015 všetci predplatitelia sledovať aj filmový kanál AMC v štandardnom rozlíšení. Jedná sa už o tretí nový program v ponuke DIGI TV CZ tento mesiac.
Pokračovanie nižšie:


Sme radi, že sme sa s prevádzkovateľmi DIGI TV dohovorili na rozšírení spolupráce a ponúkame tým zákazníkom DIGI TV okrem širokého spektra športových prenosov aj to najlepšie zo sveta filmu a prémiových seriálov„, povedal Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks International pre Českú republiku a Slovensko.

AMC prináša divákom exkluzívne seriály a filmy z vlastnej produkcie. Okrem toho ponúka aj populárne a ocenené filmy z celosvetovo uznávaných filmových štúdií vrátane MGM, Paramount a Sony. Diváci sa môžu tešiť napr. na exkluzívny seriál FEAR THE WALKING DEAD, ktorý slávi úspech po celom svete, ďalej potom na dva nové seriály HUMANS a Into the Badlands, oba v exkluzívnej premiére na jeseň tohto roku. Seriál Into the Badlands bude navyše odvysielaný v celosvetovej premiére o 3:00 ráno a potom v hlavnom vysielacom čase. AMC tým prináša seriálovým fanúšikom svoje seriály v rovnaký čas ako je premiéra v USA.

TIP: Aj v Česku budú mať Novú DIGI TV, ponúkne lepšie služby a viac programov

Vysielanie stanice je dostupné zákazníkom DIGI TV (CZ) zo satelitu Thor 5 (0,8°W) z frekvencie 12 188 MHz. Jedná sa o kapacitu spoločnosti UPC DTH.

Zo satelitných platforiem na Slovensku je AMC v ponuke Skylink a freeSAT. Platformy Magio Sat a Nová DIGI TV ho zatiaľ vo svojich programových balíčkoch nemajú.

Technické parametre pre príjem:
Družica: THOR 5 (0,8°W)
Frekvencia: 12 188 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: UPC Direct
Kódovanie: áno
Názov: AMCCE
Audio: HU, CZ, EN

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. zrejme maju ľepších menežerov ako na slovensku a viacej si važia zakaznikov víd priklad SPORT2.Mne už 3 rok tvrdia že o tomto programe rokuju ale asi on hraju karty a prehravaju alebo im je jedno čo ponukaju hlavne že platime .

  2. Najlacnejsia moznost ako ziskat Sport2 je Plustelka kde si ho zaplatis kedy chces a nemas ani ziadnu viazanost. Navyse je tam este zopar kanalov aj JOJ Cinema za 6 ecok.

  3. Plustelka je cez antenu. Najskor si over ci mas signal a ci tie programy naladis. Potom bud si kupis modul do telky, alebo rovno cely box a predplatis si kedy chces.

    Vysielace Plustelky:
    BARDEJOV (Magura) 46. kanál
    BRATISLAVA (Kamzík) 39. kanál
    KOŠICE (Heringeš) 21. kanál
    KOŠICE (Dubník) 22. kanál
    LUČENEC (Blatný vrch) 32. kanál
    RUŽOMBEROK (Úložisko) 46. kanál
    ŽILINA (Zástranie) 39. kanál
    POPRAD (Hranovnica) 39. kanál
    NOVE MESTO NAD VAHOM (Veľká Javorina) 23. kanál
    POPRAD (Kráľova hoľa) 22. kanál
    BANSKÁ BYSTRICA (Laskomer) 40. kanál
    BANSKÁ ŠTIAVNICA (Sitno) 31. kanál
    NITRA (Zobor) 31. kanál

  4. @andrej – veľmi pochybujem že ti SPORT 2 sľubujú z DIGI Slovakia už TRI roky…. Pretože už vyše roka (od štartu Novej Digi k 1.5.2014) DIGI Slovakia OFICIÁLNE TVRDÍ, že SPORT 2 NEPLÁNUJE zaradiť. Ak ti nieto tvrdí opak, tak iba KLAME.

Komentáre už nie sú povolené.