Reklama

FilmBox HD sa zmenil na FilmBox Extra HD

Filmový kanál vo vysokom rozlíšení FilmBox HD, ktorý patrí do portfólia spoločnosti SPI International, sa dnes zmenil na FilmBox Extra HD. Zmenu si diváci môžu všimnúť pri logu kde pribudlo slovo extra. Platí to ako pre slovenský, tak aj český trh.
Pokračovanie nižšie:


Okrem názvu kanálu ostáva všetko ostatné bez zmeny. FilmBox Extra HD tak bude aj naďalej vysielať hollywoodske a medzinárodné blockbustre, úspešné seriály, ako aj popredné filmové tituly z európskej a ázijskej produkcie.

Myšlienka rebrandingu vzišla z radov našich divákov, ako aj káblových, IPTV a satelitných operátorov, ktorí chceli mať prémiový a základný obsah jasne odlíšený,“ hovorí Berk Uziyel, výkonný riaditeľ FilmBox International Ltd. Stanica FilmBox Extra HD, podobne ako jej predchodca FilmBox HD, totiž vysiela odlišný obsah ako základný FilmBox vysielaný v SD kvalite. Obidve stanice majú tiež iné zameranie.

Zmena má divákom pomôcť orientovať sa v ponuke staníc FilmBox, nový názov umožní jednoznačnejšie identifikovať obsah, ktorý táto stanica vysiela,“ dodáva Berk Uziyel.

Programové portfólio spoločnosti SPI International v súčasnosti tvoria stanice FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Family, FilmBox Plus, FilmBox, FightBox HD, DocuBox HD, 360 TuneBox HD, FashionBox HD, FastnFunbox HD, FilmBox Arthouse HD, EroX HD a EroXXX HD. SPI International prevádzkuje aj video-on-demand službu FilmBox Live.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. blockbuster (webslovnik.zoznam)
    ťažká letecká bomba
    trhavá bomba
    ťahák

  2. Lingvisticky kutik… 🙂 Vyraz ‚blockbuster‘ (nieco ako ‚burac blokov‘) oznacujuci mohutnu letecku bombu vznikol niekedy v r. 1940-41 v Anglicku pocas bombardovania nacistickou Luftwaffe. Dnes sa pouziva vylucne ako synonymum pre filmovy trhak, megahit.

Komentáre už nie sú povolené.