Reklama

AVIS: Lokálny vysielač v Leviciach bude vypnutý na niekoľko dní kvôli poruche

Miestny multiplex v Leviciach, ktorý prevádzkuje operátor AVIS, bude od pondelka 21. septembra 2015, podľa informácií nášho portálu SatelitnáTV.sk, z technických príčin vypnutý na približne tri až štyri dni. Dôvodom je porucha na vysielači.
Pokračovanie nižšie:


Diváci, ktorí prijímajú programy z tohto lokálneho vysielača, tak nebudú môcť sledovať dočasne miestnu Levickú TV, ako aj české programy Šlágr TV a TV Noe. Vzhľadom k tomu, že bude vysielač vypnutý, bude hlásiť na uvedených programoch, televízor prípadne set-top-box, žiadny signál, chybu preto nehľadajte na vašom prijímacom zariadení. K opätovnému spusteniu vysielača by malo dôjsť, podľa plánov, najneskôr vo štvrtok 24. septembra 2015.

Vysielač je podľa platného povolenia umiestnený priamo v Leviciach na ulici SNP, vysiela na 52. kanáli (722 MHz) vo vertikálnej polarizácii s výkonom 2 kW.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kedy pribdne na ostatných vysielačoch naspať Spartak TV HD??? Diváci chcú čumákovať na futbal, kúpili si antény alebo doplnili spoločné televízne antény a nemajú tento program!

  2. Povedz tým divákom nech kontaktujú Spartak TV.

  3. Presne tak, treba bombardovať Spartak TV a nie Avis, možno tým budú mať hneď aj prieskum, koľko ľudí by si ich želalo.. 🙂

  4. Po sobotňajšom futbale presne Spartak vysielať asi aj zo svojho vysielača v Trnave.

  5. @redakcia: Skuste, prosim vas overit co sa deje z Avisackym multiplexom na 28 kanale Tatranska Lomnica. Vypadava zvuk casto na velmi kratku dobu. Naviditelnejsie respektive najpocutelnejsie je to na Slager tv.

  6. Volal som do Popradu chlapíkovi čo to chytá pri tatravagonke a ide mu to v poriadku.

  7. Tak tak….rano ked som to omrkol tak ani ťuk a keď som išiel montovať DVB-T tak už predpoludním šlapal K52 čo ma len potešilo lebo tete by sa ťažko vysvetlovalo prečo jej nejde LV TV a dalsie programy v mux-e

Komentáre už nie sú povolené.