Reklama

Aj v Česku budú mať Novú DIGI TV, ponúkne lepšie služby a viac programov

Od 1. októbra 2015 bude dostupná Nová DIGI TV aj v Česku. Spustí ju nový vlastník doterajšej DIGI TV (ČR), investičná skupina LAMA, ktorá odkúpila platformu od rumunskej spoločnosti RCS & RDS začiatkom tohto roka.

Nová DIGI TV ponúkne českým divákom, podľa prevádzkovateľa, lepšiu technickú kvalitu, viac televíznych programov, nové CAM moduly a satelitné HD prijímače. Využívať bude, rovnako ako pôvodná služba, satelitnú pozíciu Intelsat/Thor (0,8°W), z ktorej šíria svoje programy aj platformy freeSAT, Magio Sat a Nová DIGI TV/DIGI TV (SR).
Pokračovanie nižšie:


Programová ponuka českej DIGI TV bola len nedávno rozšírená o programy Telka, Smíchov, Prima ZOOM, Prima LOVE a ČT:D/Art. Začiatkom septembra pribudli stanice Sport 2 a detský kanál Nickelodeon. Navyše po spustení Novej DIGI TV od 1. októbra 2015 majú byť zákazníkom dostupné aj nové programy v HD kvalite. Konkrétne to budú napríklad programy ČT 1 HD, ČT 2 HD, ČT Sport HD a ďalšie, o ktorých zatiaľ operátor oficiálne neinformoval. Celkovo má byť v ponuke 16 programov v HD kvalite. S rozšírením ponuky dôjde aj k zmene ceny základného balíčka a to z pôvodných 260 Kč (9,596 €) na 299 Kč (11,036 €).

Pre náročnejších klientov pripravila Nova DIGI TV (ČR) balíček Extra, ktorý ponúkne navyše k základnému balíčku o 25 programov viac, a to najmä športové programy, napríklad Digisport 1 HD a Digisport 2 HD, ktoré prinesú obľúbenú Premier League v sezóne 2015/16 vo vysokom rozlíšení a ďalej o nové hudobné, filmové a detské kanály. Za Extra balíček si zákazníci priplatia 199 Kč (7,344 €). V ponuke bude aj prémiový filmový balíček programov HBO (HBO HD, HBO 2 a HBO COMEDY), ktorého cena bude 199 Kč (7,344 €). Digi Sporty s Premier League v štandardnom rozlíšení zostávajú súčasťou základného programového balíka. Novinkou bude balíček MAXI za 699 Kč (25,799 €) mesačne, ktorý ponúkne 102 programov, z toho 16 v HD kvalite. Súčasťou najvyššieho balíčka bude aj služba HBO GO.

Ceny balíčkov Nová DIGI TV (ČR) pri dvojročnej viazanosti:

Balíček

Základný

Extra

HBO

Maxi

Cena

299,- Kč

+ 199,- Kč

+199,- Kč

699,- Kč

Počet kanálov

73

25

3

102

Z toho HD

11

4

1

 16

K cene Základného balíčka si musia zákazníci pripočítať ešte aj prenájom boxu a to 49 Kč (1,808 €) mesačne. U vyšších balíčkoch je prenájom prvého HD boxu už v cene.

Nová DIGI TV nie je len reklamný slogan; jedná sa skutočne o kvalitatívnú novú službu na novej technickej platforme,“ vysvetľuje Vladimír Rusnák, prevádzkový riaditeľ DIGI TV (ČR). „Radi by sme tiež zákazníkom zdôraznili, že Nová DIGI TV je vďaka predaju do českých rúk jediný čisto český satelitný operátor na trhu,“ dodáva Vladimír Rusnák. „Všetky dane, vrátane dane z príjmu sú odvádzané v ČR.

Pôvodná služba DIGI TV (ČR) bude fungovať približne do polovice roka 2016. Zákazníci tak budú mať dostatok času na prechod z pôvodnej na novú službu.

(Kurz: 1Kč = 0,036908 €)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Pekne zdihli tie ceny a zaviedli nové typy poplatkov. Uvidíme, čo sa z toho vykľuje pre nich osobne a aj pre ostatné platformy na 1W, s ktorými budú spolupracovať, resp. už spolupracujú.

Komentáre už nie sú povolené.