Reklama

Zmeny v manažmente JOJ Group

JOJ Group vo štvrtok po vzájomnej dohode ukončila spoluprácu s doterajším šéfom Úseku nových médií. Vedením tohto oddelenia je od včera poverený Roman Neuschl.

Doterajší riaditeľ Úseku nových médií JOJ Group David Csino vo štvrtok 
20. augusta po vzájomnej dohode ukončil svoje pôsobenie v televízii JOJ. Vedením nových médií je poverený Roman Neuschl, brand manager JOJ Group, ktorý má v marketingovej a online oblasti bohaté skúsenosti.
Pokračovanie nižšie:

V mene vedenia sa chcem poďakovať Davidovi za niekoľkoročnú oddanosť značke JOJ a za prácu, ktorú v televízii odviedol. Romanovi držím palce, som presvedčený, že svojimi skúsenosťami a prístupom bude pre oddelenie nových médií prínosom,“ povedal na margo zmien v manažmente generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

Roman Neuschl dlhodobo pôsobí v oblasti televízneho marketingu a online. V rokoch 2000 až 2005 bol vedúcim promotion na marketingovom oddelení v televízii Markíza. Následne tu zastával post riaditeľa Centra interaktivity. V roku 2009 prišiel do televízie JOJ ako nový riaditeľ marketingu a od roku 2011 pôsobí vo funkcii brand managera JOJ Group.

Mohlo by vás ešte zaujímať