Reklama

Zákazníci Skylinku nemajú aktuálne prístup k programom Nova, Nova Cinema a Fanda v HD kvalite

Satelitný operátor Skylink aktuálne nedistribuuje na satelite Astra 3B (23,5°E), z frekvencie 11 876 MHz, vybrané české programy Skupiny Nova – Nova, Nova Cinema a Fanda v HD kvalite. Na pozíciách týchto kanálov v HD kvalite sú preto šírené v súčastnosti iba programy v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-2).
Pokračovanie nižšie:


Prevádzkovateľ Novy sa nedohodol so Skylinkom na distribúcii HD programov. „So spoločnosťou Skylink sme sa nedohodli na spolupráci týkajúcej sa distribúcie HD kanálov. K ich vypnutiu došlo v stredu 12. augusta 2015 o 14:00. Naše HD kanály naďalej nebudú zahrnuté v ponuke Skylinku. Divákom, ktorí nechcú prísť o atraktívny obsah vo vysokom rozlíšení na kanáloch Nova, Nova Cinema a Fanda, odporúčame začať využívať služby niektorého z operátorov ponúkajúcich HD kvalitu“ uviedla pre médiá hovorkyňa Novy Anna Suchá.

Skylink verí, že programy vo vysokom rozlíšení sa opäť do ponuky vrátia. „CET 21, spol. s r.o., odpojila vstupný signál programov Nova HD, Nova Cinema HD a Fanda HD distribuovaných prostredníctvom satelitu Astra 23,5°E,“ uvádza operátor na svojom oficiálnom webe. „Dúfame, že problém bude čo najskôr vyriešený. Do tej doby budú HD verzie uvedených programov nahradené ich SD verziami. Žiadne prelaďovanie prijímačov nie je potrebné.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Myslím že väčšina ani nespozná že sleduje SD 🙂 Veď v názve je HD tak čo.

  2. No čo čakate od Skylinku…. od**vaju kde sa da…..

  3. normálne nejde HD ?? 😉 ani som si nevsimol zmenu kvality obrazu..

  4. Tak si pusti telku a nepozeraj to na mobile a potom rozdiel uvidíš.

  5. Co na tom že sa operátor nevie dohodnúť hlavne že zákazníci skupinku platia.

Komentáre už nie sú povolené.