Reklama

Skylink predlžuje voľné vysielanie kanálu JOJ Cinema

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink predlžuje promo akciu filmového kanálu JOJ Cinema v rámci ktorej môžu sledovať program všetci zákazníci s aktívnou dekódovacou kartou. Pôvodne mal byť nový filmový kanál JOJ Cinema, ktorý spustil svoje vysielanie v polovici júna tohto roku, dostupný bezplatne iba do konca augusta 2015.

Štandardne je pritom JOJ Cinema súčasťou platených balíčkov Mini, Multi, Kombi, Multi HD, Flexi7 a Komplet.
Pokračovanie nižšie:


Po dohode s prevádzkovateľom programu predlžujeme toto voľné vysielanie pre všetkých zákazníkov Skylinku až do 15. 9. 2015,“ informoval dnes operátor.

V zozname FastScan, ktorý využívajú Skylink Ready prijímače, sa nachádza JOJ Cinema na programovej pozícii číslo 70, užívatelia s ostatnými prijímačmi si môžu program naladiť z frekvencie 11 797 MHz. Vysielanie je dostupné v štandardnom rozlíšení SD/MPEG-4. Pre príjem je teda potrebný satelitný HDTV prijímač.

Technické parametre pre príjem JOJ Cinema:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 797 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: M7 Group

Skylink nie je jediným operátorom, ktorý ponúka program JOJ Cinema bezplatne. Oveľa dlhšiu ochutnávku nového filmového kanálu ponúka terestriálna platforma Plustelka a to až do konca roka 2015.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nemali by znizit servisny poplatok, ked znizili pocet HD kanalov ?

  2. Nechápem logiku Skylinku, tak JOJ cinema je platený kanál, pritom neponúkajú HD kvalitu? To nabudúce bude v platenom balíku vysielaný šum?

Komentáre už nie sú povolené.