Reklama

Magio Sat vyradil z ponuky HBO v štandardnom rozlíšení

Slovak Telekom vyradil z ponuky svojej satelitnej platformy Magio Sat, prémiový filmový kanál HBO v štandardnom rozlíšení (SD). Zákazníci tak majú prístup už len k programu HBO v HD kvalite, ktorý vysiela na satelite Thor 6 (0,8°W) z frekvencie 11 977 MHz. Spomeňme, že z rovnakých parametrov môžu tento program prijímať aj predplatitelia sesterskej platformy Nová DIGI TV.
Pokračovanie nižšie:


Cena programového balíčka HBO + Cinemax, ktorý obsahuje aktuálne okrem HBO HD aj programy HBO 2, HBO Comedy, Cinemax a Cinemax 2, zostáva nezmenená (6,99 € mesačne pri 6 mesačnej viazanosti, alebo 9,99 bez viazanosti).

V čase písania tejto správy bola programová pozícia po HBO SD na satelite Thor 6 (0,8°W) premenovaná na Slovak Telekom Test 1. EPG bolo však ešte stále uvádzané z programu HBO. Uvoľnenú pozíciu môže operátor využiť do budúcna na rozširovanie programovej ponuky.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Takže tá voľná pozícia bude opäť voľná iba pre nejakú SD mazanicu? Či je možné tam zaradiť aj HD? Keďže je analóg v Telekome posvätný a bude uctievaný aj najbližšie roky (viď rozširovanie rastra iba SDčkami) ťažko dúfať, že sa preberú z tejto letargie a konečne nám pridajú Nat Geo Wild HD atď…

Komentáre už nie sú povolené.