Reklama

Magio Sat a Nová DIGI TV rozširujú ponuku o ČT 1 HD, SD verzia končí

Zákazníci satelitných platforiem Magio Sat a novej DIGI TV môžu od dnes prijímať prvý program českej verejnoprávnej televízie ČT1 vo vysokom rozlíšení (HD). Stanica je dostupná zákazníkom v Magio boxoch na programovej pozícii číslo 13, zákazníci novej DIGI TV nájdu stanicu na pozícii číslo 11. V oboch prípadoch sa jedná o pozície z ktorých doteraz vysielala SD verzia, tá bola z ponuky po novom už vyradená.
Pokračovanie nižšie:


Pokiaľ by sa program ČT1 HD ešte vo vašom programovom rastri nenachádzal, odporúčame Vám vypnúť box aspoň na 10 minút s diaľkovým ovládaním do StandBy režimu, prípadne spraviť výrobné nastavenia.

ČT1 HD je k dispozícii pre zákazníkov platforiem Magio Sat a Nová DIGI TV zo satelitu Thor 6 (0,8°W), z frekvencie 11 843 MHz. Jedná sa o kapacitu spoločnosti UPC DTH, ktorá prevádzkuje freeSAT. Operátori sa tak dohodli na spoločnom zdielaní programu pre všetky platformy.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 843 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 30000
FEC: 3/4
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: UPC Direct
Kódovanie: áno
Rozlíšenie: 1440 x 1080

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. bol by som radsej za RTVS 2 v HD ako toto, ale tak lepsie ako nic

  2. toto sú také zmeny ktoré skoro nikoho nezaujímajú…to nás t-com ani nemusel informovať………nech sa venujú dôležitejším veciam….kde do pekla je joj cinema……zase bude T-COM najposlednejší zo všetkých…..už sa musím pred všetkými známymi hanbiť že tú stanicu nemám…

  3. Uz ked mas taky problem tak vytiahni antenu a nebudes sa musiet hambit. 🙂 V Plustelke je do konca roka zadara, musi ale kupit modul alebo kartu.

  4. @Andy
    11.08.2015 at 21:14
    Konecne nejake HD od Telekomu.

    Doteraz si bol asi slepý. Už pekne dlho majú v základe – :1HD, Markíza HD a JoJ HD.

  5. buko 1: A Ty si asi nepostrehol, ze v tom bola ironia. Pretoze 3 programy v HD je oproti konkurencii biedne malo.

Komentáre už nie sú povolené.