Reklama

Hudobný kanál Barrandov Muzika získal licenciu, spolupracovať bude so Senzi

Novo vznikajúci kanál Barrandov Muzika, ktorý rozšíri portfólio televíznych kanálov Barrandov, získal už od českej Rady pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV) vysielaciu licenciu. Tá je platná na 12 rokov a platí ako pre vysielanie prostredníctvom satelitu, tak aj pozemných terestriálnych vysielačov.

Prevádzkovateľom stanice je spoločnosť Barrandov Muzika ktorej, podľa obchodného registra, spoluvlastníkom je aj Slovák Peter Núňez.
Pokračovanie nižšie:


Na základe licencie má Barrandov Muzika vysielať 24 hodín denne v českom jazyku a len v Českej republike. Zameria sa na českú a slovenskú hudobnú tvorbu. Vo vysielaní sa majú objavovať ľudovky, country piesne či dychovky. Všetko nasvedčuje tomu, že televízia bude spolupracovať s našou slovenskou Senzi TV, ktorá vysiela nekodódovane (FTA) v provom terestriálnom multiplexe, ako aj u vybraných káblových, IPTV a satelitných operátorov (Magio Sat, DIGI TV). V programe novej českej stanice sa budú zrejme objavovať nielen klipy známe zo Senzi TV, ale aj relácie. Prvé klipy sa objavili už pred niekoľkými týždňami aj na testovacom webe televízie Barrandov Muzika (napr. barrandov.tv/klip/277-dala-by-ti-dala).

Dátum oficiálneho štartu programu Barrandov Muzika zatiaľ nie je známy.

Do rodiny televíznych kanálov Barrandov aktuálne patrí hlavný program TV Barrandov, filmový Kino Barrandov a dokumentárno-detský program Barrandov Plus.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.