Reklama

Hlohovská televízia v ponuke SmartTV Boxu a ANTIK TV GO

Košický operátor ANTIK Telecom rozšíril ponuku SmartTV Box a mobilnej služby ANTIK TV Go, v pondelok 10. augusta 2015, o Hlohovskú televíziu.

Jedná sa o slovenskú regionálnu televíziu z mesta Hlohovec, ktorá sa zameriava vo vysielaní na dianie v tomto okresnom meste. Program je súčasťou Vstupného balíka, ktorý môžu prijímať užívatelia SmartTV Boxu po celom Slovensku bez mesačných poplatkov.
Pokračovanie nižšie:


Pokiaľ sa ešte nová stanica nenachádza v ponuke vášho SmartTVBoxu, odporúčame reštartovať box, prípadne obnoviť zdroje cez menu prístroja.

SmartTVBox je zariadenie, vďaka ktorému môžu užívatelia sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov na celom území Slovenskej republiky, stačí si len zakúpiť box a pripojiť ho k internetu od ktoréhokoľvek poskytovateľa s rýchlosťou minimálne 2 Mbps.

U mobilnej televízie je potrebné si stiahnuť aplikáciu ANTIK TV Go do svojho zariadenia a zaplatiť predplatné. Bez predplatného sú programy k dispozícii iba na obmedzenú dobu.

hlohovska_tv1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To by bola skoda. Nadej umiera posledna. Mozno by sa redakcia mohla povyzvedat v Antiku, ako to s ich sat. platformou vyzera a ci je nieco nove.

  2. Antiksat asi nakoniec spustia. 14.08.2015 informovali o prenájme 4 TP na Eutelstae 16°E…. Ale 4TP na viac ako 90 programov (z toho tretina v HD) je smiešne málo…. Pokiaľ skutočne chcú všetko poskytovať z vlastnej kapacity (tak ako to vyplýva z tlačovej správy), tak staré Digi bude mať oproti Antiksatu špičkovú kvalitu obrazu.

    Druhá možnosť je, že polovicu programov pustia cez net – a potom majú ľudia bez pripojenia na internet smolu.

Komentáre už nie sú povolené.