Reklama

Futbalová Fortuna Liga aj na kanáloch Slovak Sport TV

Najvyššiu slovenskú futbalovú ligu budú po kanáloch verejnoprávneho vysielateľa RTVS a komerčnej televízie Dajto vysielať aj športové programy Slovak Sport TV. Informoval dnes o tom prevádzkovateľ televízie.

Prvý zápas uvidia diváci na obrazovkách Slovak Sportu už 25. augusta o 19:00, kedy sa proti sebe stretnú ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava. Priamy prenos bude vysielaný na oboch športových programoch Slovak Sport.TV 1 a Slovak Sport.TV 2.
Pokračovanie nižšie:


Slovak Sport a Únia ligových klubov v spolupráci s UFA Sports Slovakia zároveň finalizujú dohodu o vysielaní 1 zápasu z každého kola až do konca súčasného ligového ročníka,“ uviedla televízia.

TIP: Vysielacie práva na futbalovú Fortuna ligu získala Markíza a RTVS

Zápasy Fortuna Ligy na obrazovkách Slovak Sportu sa budú v letnom období vysielať ako predohrávka kola v piatok o 20:00.

Zo satelitných platforiem ponúkajú Slovak Sport.TV1 v SD kvalite platformy Skylink a Nová DIGI TV. Vo vysokom ako aj v štandardnom rozlíšení je dostupný pre zákazníkov Magio Sat a freeSAT.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Naco taketo recnicke otazky? Keby to nikto nesleduje, tak to nevysiela RTVS, DAJTO, SS, HUSTE vsakze 🙂 Respektujem ze Vas liga nezaujima, ale neznevazujte ju ked inych zaujima, mame muzstva Trencin a Zilina ktore hraju moderny rychly a utocny futbal a dobre sa na to diva, takze preco by to nemali televizie vysielat?

  2. Vyvŕbilo sa to tak, že v piatky budú prenosy na Slovak Sport, v soboty na Dajto a v nedele na RTVS. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.