Reklama

DIGI Sport bude vysielať českú najvyššiu hokejovú ligu aj v nadchádzajúcom ročníku 2015/16

Po premiére českej hokejovej Tipsport extraligy vo vysielaní športových kanálov DIGI Sport na území Slovenska v uplynulej sezóne sa televízia dohodla s marketingovou spoločnosťou BPA sport marketing o predĺžení práv aj na nadchádzajúci ročník 2015/16.

V minulej sezóne priniesli DIGI Sporty v spolupráci s Českou televíziu na okruhoch DIGI Sport 3 a DIGI Sport 4 slovenským divákom zo základnej časti a play-off celkom 87 priamych prenosov.
Pokračovanie nižšie:


Hoci na reprezentačnej úrovni sú Česi našimi veľkými rivalmi a slovenský fanúšik má jasno, komu držať palce, v prípade klubového hokeja je to samozrejme odlišné, lebo v českých ligových tímoch hrá množstvo Slovákov. Sympatie slovenských priaznivcov sú tak rozložené rovnomernejšie a tak cítime záujem o prenosy zo súboja prakticky ktoréhokoľvek českého mužstva,“ uviedol Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia. „Najmä sledovanosť súbojov play-off nás presvedčila, že český hokej stále zaujíma aj slovenských fanúšikov. Veríme, že druhý rok našej spolupráce s BPA a Českou televíziou prinesie ešte lepšie výsledky, čo sa týka sledovanosti a že z toho bude mať osoh aj slovenský hokej, už len tým, že ho náš fanúšik bude posudzovať aj v zrkadle výkonnosti susednej ligy,“ dodal.

Priaznivci hokeja budú môcť sledovať z českej najvyššej hokejovej ligy opäť 3 prenosy do týždňa ( v utorok, piatok a nedeľu). Za celú sezónu, vrátane play-off, by to malo byť okolo 90 priamych prenosov. Na prvý súboj medzi Třincom a Chomutovom sa môžu hokejoví fanúšikovia tešiť už 11. septembra 2015.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobry den. Mam na Vas prosbu, neviete nahodou ktora televizna spolocnost bude na Slovensku vysielat spanielsku LA LIGU 2015/2016.

    Dakujem za info Peter Granec

  2. O La lige nie je este rozhodnute tak ti to asi nebude vediet povedat nikto.

Komentáre už nie sú povolené.