Reklama

Barrandov Muzika odštartuje 5. septembra, bude v českom DVB-T a na satelite ASTRA 3B (23,5°E)

Nový hudobný kanál Barrandov Muzika spustí svoje vysielanie v sobotu 5. septembra 2015 o 10:00. Vo vysielaní sa zameria na rozmanité hudobné žánre vrátane ľudovej či country hudby. Šírenie TV signálu bude od začiatku vysielania zabezpečené prostredníctvom Českých Rádiokomunikácií cez regionálnu sieť 8, do svojej ponuky ju zaradí aj káblová televízia UPC (ČR), IPTV operátor O2 (ČR) a satelitná platforma Skylink.
Pokračovanie nižšie:

Barrandov Muzika rozšíri široké televízne portfólio skupiny Barrandov, ktoré už teraz obsahuje hlavný televízny kanál TV Barrandov, filmový a seriálový KINO Barrandov a kombinovanú dokumentárnu a detskú televíznu stanicu Barrandov PLUS.

Veľmi nás teší, že rozširujeme naše televízne rady o nový kanál, ktorý je zameraný prevažne na hudobné programy. Nová televízna stanica Barrandov Muzika sa zameria na žánrovú aj ľudovú hudbu preverenú časom. Divákom prinesie hudobnú produkciu, ktorá oslovuje nielen staršiu generáciu, ale v novom aranžmáne tiež mladšie vekové skupiny. Verím, že rovnako ako naše ďalšie televízne stanice, ktorými sú TV Barrandov, KINO Barrandov a Barrandov PLUS, si aj nový kanál Barrandov Muzika získa svojich divákov, a bude ich naozaj baviť,“ povedal konateľ spoločnosti Barrandov MUZIKA Jaromír Soukup.

Barrandov Muzika bude česká obdoba slovenského kanálu Senzi. Vo vysielaní sa budú objavovať nielen klipy slovenských a českých kapiel známe práve zo Senzi TV, ale aj relácie. V programe tak nebudú chýbať relácie ako Staré dobré časy so Zorom Laurincom, Hráme na želanie s Danielou Magálovaou a Norom Meszárošom, Zahoď starosti, Otto Weiter Show, Senziparáda či Volenka.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Bude to prakticky totálne to isté ako slovenská Senzi, iba s logom Barrandov Muzika v Česku.

  2. A parametre, kde sa bude vysielať (Skylink), sú už známe ?

  3. Prečo nejdú Nova Nova cinema a Fanda v Hd kvalite?
    Zas sú v tom len tie peniaze a chamtivosť a my obyčajní
    klienti skylinku na to doplácame.

  4. Lebo prevádzkovateľ Novy sa nedohodol so Skylinkom na distribúcii HD programov.

  5. Ale zas kvalita SD u Novy Cinema či Fanda je na velmi slušnej úrovni. Novu HD „ťahám“ z freesatu.

  6. Vsetci sme uplne vyteseni, uz nam len tento kanal chybal k uplnej spokojnosti a ziarivemu usmevu. A teraz vazne: v MUX1 sa (dnes ?) opat objavila TV Dajto. Redakcia, pozname podrobnosti? Je to natrvalo, ci len na kratky cas? Klesla vyraznejsie po vyradeni Dajto z DVB-T sledovanost tejto stanice, alebo Towercom znizil ceny, alebo co zmenilo rozhodnutie skupiny Markiza?

    1. @ dr. B. Nutty
      Zisťujeme podrobnosti, ale keďže je sviatok tak bude všetko jasné až zajtra.
      http://www.satelitnatv.sk/2015/09/dajto-od-dnes-necakane-opat-v-dvb-t/

  7. ViktorMC: kvalita SD obrazu je vzdy lepsia, ked je na SD downscalovany z HD zdrojoveho obrazu.

Komentáre už nie sú povolené.