Reklama

Zákazníci Magio TV si môžu počas leta pozrieť v Magio Videopožičovni 20 vybraných filmov zdarma

Telekom prináša zákazníkom digitálnej televízie Magio na pevnej sieti špeciálny letný darček. Od pondelka 6. júla 2015 nájdu zákazníci v Magio Videopožičovni 20 filmových titulov úplne zadarmo.

Diváci sa môžu tešiť na filmy ako Kameňák 4, Líbáš jako Bůh, Líbáš jako ďábel, Revival a ďalšie. Ich kompletný zoznam prinášame nižšie. O špeciálnom letnom darčeku dnes informoval Telekom v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:


Všetky uvedené filmy nájdu zákazníci vo videopožičovni v špeciálne vytvorenej sekcii „Leto s Magio TV“. Akcia je určená iba pre zákazníkov Magio televízie na pevnej sieti, užívatelia satelitného Magio Sat nemajú prístup ku videopožičovni a teda ani k tejto akcii.

V ponuke sú zdarma nasledujúce filmy:
Last Vegas
Gambit
Nobel Son
Youth in Revolt
Muži v naději
Román pro muže
Brüno
How to Lose Friends & Alienate People
Kameňák 4
Líbáš jako Bůh
Líbáš jako ďábel
The Guard
The Delivery Man
Red 2
Revival
Rodina je základ státu
The Maiden Heist
Liberal Arts
World’s Greatest Dad
Big Stan
A Film with Me in It

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nespravodlivé..a nám so satelitom dajú čo??? Nič!!!..na tie filmy sa aj tam môžeme vykašĺať,čakáme na joj cinema…ale asi to bude až v roku 3789..hádam sa dožijeme…

  2. Typický telekom, ponúkať to čo nik nechce a ešte okolo toho spraviť nafúknutú mediálnu bublinu!!

    Keď im ľudia denno denne píšu na fóre čo by chceli dostanú iba sterilné odpovede, že to neplánujú alebo o to nie je záujem, hlavne že celé fórum je o tom, čo by ľudia privítali…ale oni nám na oplátku predvedú ako míňajú naše peniaze ktoré im každý mesiac posielame z faktúr…za rozmazané SD programy, prípadne nelokalizované bludy…

    Nat Geo Wild HD, Travel Channel HD, Prima Zoom, roky chýbajúce programy pre celú rodinu sú nepodstatné, hlavne že je v ponuke homosexuálne porno XMO, prípadne nelokalizovaný Sundance, krásna vizitka Telekomu!!

Komentáre už nie sú povolené.